30 minuters ansiktsbehandling i fem enkla steg

Du kan njuta av en ansiktsbehandling hemma på så lite som trettio minuter. Genom att använda hudvårdsprodukter som är lämpliga för din hudtyp och tillstånd, samt viss ansiktsutrustning, kan du skämma bort dig själv med den där lilla extra speciella uppmärksamheten som du förtjänar. Tänk på det: medan dina små sover i lugn eftermiddagssömn, kan du unna dig en spaliknande ansiktsbehandling och framträda som en föryngrad och utvilad kvinna.

För att göra din gör-det-själv-ansiktsbehandling mest effektiv behöver du några delar av specialiserad hudvårdsutrustning avsedd för hemmabruk. Även om majoriteten av dessa tillbehör kan hittas i dina skåp, finns det ytterligare två hudvårdsverktyg som kommer att visa sig vara värdefulla investeringar genom att låta din ansiktsbehandling hemma kännas autentisk och professionell.

Conair MDF2R ansiktsbastu med timer används för att ge en kontinuerlig dimma av varm ånga under din ansiktsbehandling. Denna ånga kommer att säkerställa en djuprengöring av din hud genom att mjuka upp och öppna upp dina porer. Ansiktsånga uppmuntrar också din behandlingsmask att penetrera djupt in i huden i snabbare takt, vilket sparar tid. Conair MDF2R Ansiktsbastu är bekvämt bärbar och kommer välutrustad med två fantastiska ansiktsverktyg. Ansiktsborsten kan fästas på bastun och appliceras på din hud under ansiktsbehandlingen för att ge utmärkt exfoliering. För maximal återfuktning kan ansiktssvampen även användas för applicering av din ansiktskräm. För att skapa en ännu mer avslappnad, spaliknande atmosfär, tillsätt en droppe eller två av din eteriska favoritolja till ångbåtsvattnet. Genom att integrera en ansiktsångare och dess användbara verktyg i din ansiktsbehandling hemma, kan du förvänta dig förbättrade resultat och högsta möjliga behandlingsnivå för din hud.

Det andra ansiktsverktyget som är avgörande för din gör-det-själv-ansiktsbehandling är Tweezerman No-Slip Skin Care Tool, även känd som en extraktor. Tweezerman hudvårdsverktyg är högkvalitativa och hållbara skönhetsverktyg som håller livet ut. Att använda extraktorn för djup porrengöring är det säkraste sättet att utföra dina egna extraktioner. Rätt använt kan du framgångsrikt ta bort all smuts, olja och smuts direkt ur dina porer. Extraktionsverktyg är enkla att använda och mest effektiva när de implementeras i din ansiktsbehandling direkt efter ångbehandling. Ånga gör dina porer mycket böjliga, vilket gör att du kan ta bort skräp från varje por med liten ansträngning. Skulle du stöta på envisa porer är det lämpligt att gå vidare och arbeta inom andra områden. Dessa porer kräver starkare exfoliering och kan extraheras under framtida behandlingar. Om du tvingar ut extraktionen kan du irritera poren och orsaka en fläck. För dem med känslig hud, utför inte dina egna extraktioner. Uppsök istället en professionellt utbildad hudvårdsterapeut för att behandla din känsliga hud. Detta kommer att hjälpa till att säkerställa att din hud lämnas utan några skador eller ärrbildning.

De återstående tillbehören som behövs för att utföra din ansiktsbehandling är:

(1) plastskål med varmt vatten

(1) ansiktsfläktborste

(2) värmda, våta ansiktsdukar (100 % bomull)

(1-2) bomullsdynor

(1) förstorad spegel

(1) flaska trollhassel

(1) matberedare eller mixer (för att blanda mask, om hemlagad)

(1) träsked (minst sannolikt att orsaka en kemisk reaktion med ingredienser som används för att göra mask)

Du behöver också din ansiktsrengöring, ansiktsvatten, fuktighetskräm, ögonkräm och solskyddsmedel.

När du har din ansiktsutrustning, verktyg och produkter redo kan du börja din hudvårdsbehandling hemma. Dämpa ljuset, spela lite mjuk musik och följ dessa fem steg till en självansiktsbehandling. Njut av!

1. Börja din första rengöring med din ansiktsrengöring. Din första applicering kan vara på torr hud. Använd uppåtgående och cirkulära rörelser. Var noga med att inkludera din hals och dekolletage. Sätt igång ansiktsbastun under tiden. Ta bort rengöringsmedlet från huden med det ljumna vattnet i din plastskål.

2. Med ånga applicerad på huden, påbörja en andra rengöring. Använd ansiktsborsten från din ansiktsbastu. Om du inte har en ansiktsborste kan du använda en ansiktsskrubb istället. Ta bort rengöringsmedlet och skrubba med en varm handduk.

3. Efter att ha ångat huden i minst tio minuter och tagit bort produkten med en varm handduk är du redo för extraktioner. Under hela det här steget, ljusa upp ljusen och använd den förstorade spegeln så att du tydligt kan se vad du gör. Arbeta endast i områden som samarbetar och spendera bara 5 minuter eller mindre på dina extraktioner för att undvika överstimulering av din hud. När du är klar, blötlägg en bomullsrondell med trollhassel och rengör de extraherade områdena.

4. Nu med dina porer i ett sårbart tillstånd kan du applicera din behandlingsmask med hjälp av en fläktborste eller med fingertopparna. (Glöm inte att dämpa ljuset igen!) Denna mask kan vara antingen hemmagjord eller från en av dina favorit hudvårdslinjer. Oavsett vad du bestämmer dig för bör den här masken rikta in sig på din hudtyp och tillstånd. Till exempel, om din hud är torr, använd en fuktgivande mask. Om du är fet, använd en oljeabsorberande mask osv. Låt masken sitta på i minst tio minuter (eller längre om du har tid). Ta bort masken med en varm handduk.

5. Din ansiktsbehandling hemma kan nu avslutas med applicering av en återfuktande ansiktsvatten (bäst om den immas med en sprayflaska), ögonkräm som försiktigt klappas på under ögonen med ringfingertoppen, och din fuktkräm och solskyddsmedel appliceras försiktigt , svepande, uppåtgående drag.

Voila! Du har officiellt gett dig själv en professionell ansiktsbehandling hemifrån! Genom att följa dessa enkla fem steg kommer du att känna att du precis har klev ut ur ett högklassigt spa. Din hud kommer att kännas stärkt och din själ upplyft. Det fina med en ansiktsbehandling är att den är mer än bara huddjup. Chansen att slappna av och skämma bort sig själv kan erbjuda en fantastisk rengöring av själen, något vi alla behöver då och då.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar