4 saker att göra på Mahe på Seychellerna

Som den största ön i skärgården och möjligen den mest bekväma – med ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesställen samt regionens internationella flygplats – är Mahe ett populärt val för resenärer som tar sig till Seychellerna för sin semester .

Ön är också hem för några av de bästa hotellen på Seychellerna, oavsett om det ligger vid stranden för en fantastisk utsikt över det orörda havet, eller mer inåt landet i närheten av alla spännande hotspots på ön för en mer livlig vistelse. Det är också en ö med ett stort utbud av aktiviteter att delta i, och här är 4 rekommendationer på saker att göra på din resa till dessa vackra öar.

Det första du kan göra i Mahe är att utforska några av dess underbara stränder, som ståtar med hisnande vita sandstränder som mjukt svepas av den azurblå Indiska oceanen. Även om stränderna på ön Mahe inte får lika mycket publicitet som de på andra närliggande öar, är de fortfarande spektakulära och passar perfekt till deras exotiska öläge.

Det finns över 60 stränder och vikar på Mahe, vilket betyder att även om detta möjligen är den mest trafikerade ön i skärgården, kommer alla som vill hitta en relativt privat plats att koppla av och njuta av sin semester säker på att hitta, även om det innebär att vandra av från den främsta turistplatsen.

Några av de bästa hotellen på Seychellerna här erbjuder strandnära lägen, vilket är perfekt för dem som föredrar att bo närmare platsen där de bor för att njuta av stränderna på denna tropiska ö.

Efter att ha tillbringat tid med att slappa på stranden, eller till och med njutit av en joggingtur vid soluppgången på sanden medan det inte finns någon annan i närheten, är nästa sak att göra en bergsvandring, vilket rekommenderas även för dem som räknar sig till dem som är mindre äventyrliga och mindre sportig av semesterfirare.

Mahe erbjuder inte bara stränder, utan även berg och djungel, och det skulle vara synd att resa så långt och missa några av de mest spektakulära landskapen i världen. Det finns guidade turer här för att tillgodose vandrare på alla nivåer, och några av utsiktspunkterna låter besökarna beundra Seychellernas skönhet från högt upp – en upplevelse som du verkligen inte får missa.

Mahe har också några fantastiska kulturella platser, som ofta är tillgängliga från några av de bästa hotellen på Seychellerna som finns här. För en snabb och enkel dagsutflykt, fråga din hotellreceptionist vad de rekommenderar inom gångavstånd från din plats så att du kan upptäcka lite av den lokala charmen och kulturen i detta unika hörn av världen.

En toppattraktion är Natural History Museum på Mahe, som är värd för utställningar som beskriver Seychellernas geologiska historia tillsammans med den flora och fauna som är unik för dessa öar. Detta museum ger också en inblick i hur lokalbefolkningen anstränger sig för att bevara sin miljö för kommande generationer.

En fjärde och sista aktivitet att delta i här är att se Aldabra jättesköldpaddor, som finns på många öar i Seychellerna, men särskilt på Mahe. Dessa kan upptäckas genom att besöka den botaniska trädgården på ön, men det finns också några andra heta platser som lokalbefolkningen kommer att kunna rekommendera till dig vid ditt besök.

Oavsett om du bestämmer dig för att bo på några av de bästa hotellen på Seychellerna i Mahe, eller om du föredrar att spendera dina semesterpengar på att ägna dig åt alla möjliga utställningar, kulturevenemang och utflykter, är du säker på att njuta av din tid här; Mahe har inte bara vackra stränder och landskap, utan också kulturella drag och fängslande djurliv som kommer att ge många glada minnen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar