Anchor Text bakåtlänkar undersökt

När jag först hörde att det fanns cirka 14 miljarder webbplatser på internet tänkte jag ”jag hörde fel”; Jag tänkte ”14 miljarder sidor kanske men 14 miljarder sajter! NÅGOT”! Jag tog en ny titt på det och visst stod det 14 MILJARDER sajter… overkligt!!!

Allra nästa tanke var ”hur kommer någon i artikelmarknadsföringsbranschen till första sidan på Google med miljarder konkurrenter”? Artikelmarknadsföring är ett kraftfullt sätt att få trafik till en webbplats och om det görs på rätt sätt innebär det att du får massiv exponering från tusentals och åter tusentals människor som kommer till din webbplats och letar efter produkter, tjänster och information.

Anchor Text bakåtlänkar Seriös ”Link-Juice”

Att komma till första sidan på Google bör vara målet för alla seriösa internetföretag, men att komma till första sidan kanske inte räcker. Verkligheten är att 80 % av klicken som sker på första sidan på Google går till 1:a, 2:a och 3:e platsen på sidan. Enbart den första platsen får cirka 56 % av klicken. Så om du rankar någonstans under 3:e platsen, vet bara att du bara får en liten del av trafiken som du kan få.

Nyckeln till att ranka de mest trafikerade platserna i SERP:s är att få fler ”ankare text bakåtlänkar” till din webbplats än den andra killen. Jag har hört det sägas att bakåtlänkar är som röster, får du flest röster VINNER DU! För dem som använder artikelmarknadsföring som sin huvudsakliga strategi för att driva trafik till sin webbplats, måste de få ut så mycket som möjligt av BACKLINKS!

Bakåtlänkar är ryggraden i den konkurrensutsatta världen av artikelmarknadsföring och om du inte är fokuserad på att få enorma mängder kvalitets-, ankartextbakåtlänkar, slösar du bort din energi, ansträngning och tid. Period!

Hur proffsen gör det

Det första elementet är att skriva färskt, originellt innehåll som människor söker efter och som kommer att ge värde för läsaren. En mycket framgångsrik artikelmarknadsförare rådde mig personligen att se till att jag hade en avsikt och att jag löste problem med varje artikel jag publicerade. Om du läser de redaktionella riktlinjerna för att skicka in artiklar till de bästa artikelkatalogerna kommer du att upptäcka att de är mycket seriösa med att upprätthålla ett gott rykte på internet för att tillhandahålla kvalitetsinnehåll. Inga omhaschade, duplicerade eller speciellt spunna artiklar kommer att tillåtas!

Det andra elementet för att framgångsrikt nå topplaceringarna i sökmotorerna är att skicka in ditt ursprungliga innehåll med en ankartextlänk till myndighetens artikelkataloger. När din artikel har godkänts kommer den att skickas in och du har framgångsrikt skapat kvalitetsankartextbakåtlänkar till din webbsida. Allt du behöver göra vid det här laget är att upprepa processen om och om igen för att nå högre upp på sökmotorns resultatsida.

Det kan låta som mycket arbete för att kunna skapa en bakåtlänk, men bygger du ett företag eller behandlar ditt företag som en hobby? Om du vill få mest trafik till din webbplats så är det oerhört viktigt att skapa bakåtlänkar för ankartext för dina marknadsföringsinsatser och belöningarna kommer att stå i direkt proportion till hur många bakåtlänkar för ankartext du kan få för att peka tillbaka till din webbplats.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar