Att köpa en fastighet i Singapore: Topp 3 bostadsfastigheter att investera i

Planerar du att köpa en fastighet i Singapore? Det verkar vara ett bra investeringsbeslut. Singapore, som ett av de ledande länderna i Asien, har många fastigheter under utveckling som gör investerare galna. Varje fastighet erbjuder en annan uppsättning rum, funktioner och faciliteter och man kan se till att de alla är belägna på de bästa platserna i Singapore City. Med den stabila fastighetsbranschen i Singapore har investerare, lokalbefolkning och utlänningar beslutat sig för att köpa en fastighet i Singapore. I informationssyfte kommer de tre bästa bostadsfastigheterna i Singapore att listas. Den här jämförelsen gjordes precis i februari 2011.

På plats nummer 1 ligger Marina Collection vid Sentosa Cove. Den är utvecklad av Lippo Realty, tillverkare av det prestigefyllda Trillium också. Dess mandattid är 99 år. Det finns 124 enheter av Marina Collection till salu. Priserna på rum sträcker sig från $4 000 000 till $10 000 000. Bebyggelsen består av ett kvarter med 4 våningar. Denna fastighet har den bästa utsikten över vattnet i Sentosa Cove. Faciliteterna inkluderar en pool med fem banor, plaskdamm, fritidspool och gymklubbhus, gym, jacuzzi, utomhusterrass, ångbad, liljedamm och många fler. Privata båtplatser finns också. Marina Collection ligger också bredvid Sentosa Club. Restauranger, köpcentra och rekreationsklubbar ligger bara inom 1 km från Marina Collection Residences. Så om du planerar att köpa en fastighet i Singapore med den bästa marinautsikten är Marina Collection något värt att överväga.

På plats nummer 2 ligger Teresa Villas på Bukit Teresa Road. Byggherren är Royal Oak Development Pte Ltd. Fastigheten beskrivs vara en egen klusterbungalow. Utvecklingen ska vara klar i december 2011. Det finns endast 8 bungalows att sälja för denna utveckling. Beräknad hyra per månad är $11 000,00. Faciliteterna på Teresa Villas inkluderar en pool, gym, privat parkering och rekreationsterrass. Teresa Villas ligger på Bukit Teresa Road, mycket nära Orchard Road, Chinatown, Esplanade och Singapores finansiella nav. Klubbar, skolor och parker finns precis inom området också. Dessutom ligger MRT-stationen Harbourfront bara gångavstånd. Att bo i Teresa Villas sägs vara ett paradis på jorden eftersom dess arkitektur anses vara perfekt.

På plats nummer 3 ligger The Clift på Mccallum Street. Utvecklaren är NatWest Development Pte Ltd och är belägen i distrikt 1 i Singapore City. Det är en 99-årig hyresrättslägenhet som ska stå färdig 2011. Det finns 213 lägenheter till salu. Faciliteterna för The Clift inkluderar pool, gym, Sky Lounge, bastu, jacuzzi, massagelounge och tvättstuga. Dessutom ligger MRT-stationen Tanjong Pagar bara några minuter bort. Det är också mycket nära Robinson Road där dussintals restauranger, snabbköp och matställen finns. Skolor som Singapore Management University och Outram Secondary School ligger också i närheten. Om du köper en fastighet i Singapore är dessa de bästa bostadsfastigheterna som du bör investera i. Om dessa fortfarande inte passar din smak, finns det fortfarande andra fastigheter i Singapore som du kan leta upp på Internet. Du kan försöka leta efter Floridian och Trillium när du köper en fastighet i Singapore.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar