Bangkok för barn

Thailand hyllas för många saker inklusive nattliv, shopping och fantastisk naturupplevelse även mitt i Khao San, men det är inte det primära resmålet för människor som vill ha en familjetur. Detta är ganska orättvist. Det finns lika mycket att göra för barn i Bangkok, lika mycket som det finns för vuxna.

Siam Ocean World

Om du vill att ditt barn ska se hur ett akvarium ska se ut, ta med dem till Siam Ocean World i Siam Paragon Shopping Mall. Låt ditt barn ta en tur genom en båt med glasbotten och simma till och med med några av de vänligaste hajarna du någonsin kommer att se.

Skridskoåkning

Det snöar inte i Bangkok men det hindrar inte Central World i Siam Discovery Center att bygga en skridskobana i olympisk storlek. Om ditt barn inte kan åka skridskor kan de ta lektioner här och imponera på sina lekkamrater när de går hem.

Fjärilsträdgård

Barn gillar att jaga fjärilar. Det är något med skönheten i deras vingar som hypnotiserar människor till lycka. I Thailand behöver de inte jaga efter fjärilar, fjärilar kommer att jaga efter dem. På Butterfly Garden i Rotfai Gardent, BTS Mochit, finns det mer än 500 olika sorters fjärilar. Platsen är så enorm att de kan tillbringa hela dagen där och springa runt. Du kan också ha en picknick och åka ett par mil på cykel också.

Vattenparker

Om du inte har tid att ta dem till Phuket eller Phi Phi för att simma, prova vattenparkerna. Oroa dig inte, det är inte en av dessa vattenparker där du inte ser något annat än rutschbanor. Det finns berg-och dalbana, älvor, andra sorters åkattraktioner och andra aktiviteter där hela familjen kan delta.

Madame Tussauds vaxmuseum

Yao Ming har gått i pension. Du kommer aldrig att se honom spela i NBA igen men du kan fortfarande se honom i Madame Tusaauds Wax Museum på Siam Discover Center. Förutom Yao Ming finns andra internationella kändisar där, inklusive Bruce Lee, David Beckham, Brad Pitt och Tom Cruise. Tja, inte dem precis, men vaxet är så verklighetstroget, du kommer inte att kunna se skillnad.

Kväva Zoo

Asien är känt för sitt djurliv men det finns väldigt få länder som lyckats stödja och hålla sitt djurliv friskt. Thailand är en av dem. Dusit Zoo på Rama V Road erbjuder dig en chans att få en familjeupplevelse när du ser mer än 800 olika fågelarter flyga över dig. Du kan promenera, ha en picknick, ta tågturer eller åka båt för att åka runt. Det finns tigrar, massor av ormar, apor och andra djur.

Tempel

Jag vet att det inte låter intressant men vänta tills du ser uttrycket i dina barns ansikten när du berättar att det stora templet är gjord av guld. Låt dem röra vid guldet, ta bilder med munkarna som strövar omkring och stirra på kungens tidigare invånare och hans familj.

För fler tips om Bangkok Klicka här.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar