Bastu och celluliter – hjälper en bastu mot celluliter?

Hjälper en bastu mot celluliter? Tja, en bastu kan hjälpa till att minska celluliter, men inte alls på det sätt som man kan tro. Blötläggning i varmt vatten kommer inte att smälta bort dina cellulitergropar. Men att kombinera en bastu med en cellulitriktad träningsrutin kan vara det perfekta svaret.

En laserfokuserad cellulitrutin är en som har förmågan att stimulera muskelskiktet som ligger direkt ovanför cellulitfettet. Detta muskellager fungerar som en barriär som håller tillbaka celluliterna. De flesta träningsprogram riktar sig inte mot dessa muskler, och låt mig berätta för dig att göra fel rörelser kan faktiskt orsaka mer celluliterskador.

Välj en rutin som inte involverar användning av vikter eller andra maskiner. Dessa saker kan sträcka ut muskelbarriären och tillåta celluliter att strömma genom att trycka mot hudytan. Detta skapar den kesoliknande effekten som vi ser. Samma sak händer när du inte stimulerar detta muskellager alls. Det tappar sin elasticitet och fettet kommer att laddas igenom.

Detta förklarar också hur magra människor kan ha celluliter, medan vissa överviktiga inte har några. De människor som stimulerar sina muskler regelbundet kommer inte att visa tecken på celluliter. Du ska bara behöva träna 3 gånger i veckan. Jag föreslår att du använder stimulerande övningar varannan dag, för snabbast resultat. De dagar du inte tränar, lägg dig i en bastu för att slappna av i musklerna. Använd, vila sedan. Detta gör det lättare att sträcka ut området.

När det gäller att ta bort celluliter försök använda långsammare, mer fokuserade reps. Kvalitet är mycket viktigare än kvantitet, särskilt när det kommer till muskelstimulering. Ta dig tid och koncentrera dig verkligen på varje drag.

Det bästa är att denna typ av träning har förmågan att ge dig omedelbara, synliga resultat på väldigt kort tid. Det finns inget behov av ett gymmedlemskap, ingen dyr träningsutrustning att köpa, och det kan göras bekvämt i ditt eget hem.

Om du verkligen vill påskynda processen kan du följa en enkel diet som innehåller mycket fiber och låg fetthalt. Dra ner på ditt natrium- och koffeinintag. Lägg till så mycket färsk frukt och grönsaker till din dagliga tid som du kan. Gör vatten till ditt främsta val inom drycker, att hålla sig hydrerad hjälper borttagningsprocessen oerhört.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar