Bo på Haunted Hotels of San Jose

San Jose är den region i norra Kalifornien som kallas Silicon Valley. Den grundades som den första staden i Nueva California som en spansk koloni. Staden erbjuder ett brett utbud av kultur-, rekreations-, affärs- och underhållningsmöjligheter. Därför väljer många turister att bo på de många hotellen som garanterar en njutbar, bekväm och avkopplande upplevelse.

Hemsökta hotell är det perfekta stället att uppleva spänning och komfort på samma gång. Det kan också testa ens mod. Många av de hemsökta hotellen har en tidigare historia och skyddar oönskade andar. Nedan är de tre hemsökta hotellen i San Jose.

Ramada Limited

Ramada Limited är ett trevånings Motor Inn vid San Jose Convention Center. Det är beläget i centrum av centrum. Detta hotell ligger bara 5,5 km från flygplatsen och 3 kvarter från San Jose State University.

Hotellets bekvämligheter inkluderar gratis trådlöst höghastighetsinternet, kontinental frukost och en parkeringsplats. Hotellet erbjuder även modern utrustning i fitnesscentret samt utomhuspool med jacuzzi, bastu och ångbad. Rummen är utrustade med kylskåp, kaffebryggare, dataportar och direkttelefon. Tillställningar och speciella evenemang kan hållas i deras rymliga mötesrum.

Du kan njuta av alla dessa bekvämligheter med en spännande och oförglömlig vistelse i en eller två nätter. Gäster och arbetare hade upplevt folk som skrek på grund av ett grönt glödande ljus och skramlande skåpdörrar. Ett danspar råkade också försvinna på tomma intet i balsalen.

Hyatt Hotel St. Claire

Hyatt Hotel är ett lyxhotell i Lakspur i hjärtat av centrala San Jose. Det är bara tre miles från Mineta International Airport och en promenad från San Jose McEnergy Convention Center. Hotellet erbjuder elegant och förtrollande boende som passar ens komfort. Detta hotell erbjuder en frisinnad atmosfär med överlägsen service och mat. Gäster som vill uppleva affärer eller nöjen kan bli bländade av den lyxiga och eleganta miljön på Hyatt Hotel.

Vissa personer som besökte hotellet tror att det är hemsökt. Historier tyder på att hotellet har ett spöke som heter Julia. Hon är en framstående ung kvinna som gifte sig i Palmrummet på 1930-talet. Hennes fästman övergav henne vid altaret och hon tog sitt liv i källaren.

Gästerna upplevde att höra fotsteg från en högklackad kvinna och bakgrundsbilder som innehåller ett tåg för brudklänningar med brudens fötter. Det var också en märklig händelse på andra och sjätte våningen.

Oönskade iakttagelser är bara en del av hotellets spännande erbjudanden. Hotellets förstklassiga bekvämligheter och tjänster är de viktiga funktionerna du inte har råd att missa. Detta inkluderar gratis internet, ett mobilt kontor, businesscenter, lobby och restauranger. Rummen är utrustade med plattskärms-TV, Microsystem CD-skivor med MP3 och ljudkablar.

Hyatt Hotel erbjuder också en avkopplande kvällsunderhållning på restauranger som I1 Fornaio och Panetteria. I1 Fornaio erbjuder äkta italiensk mat för 220 platser, medan Panetteria har ett brett utbud av bakverk. Hotellet erbjuder också mer än 10 000 kvadratmeter mötesutrymmen. De moderna autentiska lokalerna kan ta emot 450 gäster. Hyatt rekommenderar också exklusiva förmåner för rabatter, presentkort och heta erbjudanden på paket.

Winchester Mansion

Winchester herrgård är en 162 hektar stor bostad av Sarah Winchester. Herrgården byggs kontinuerligt från 1884 fram till hennes död 1922. Det beräknades kosta cirka 5,5 miljoner dollar.

Historien om den hemsökta herrgården började när Sarah Winchesters man och son dog. Ett medium sa åt henne att flytta västerut och bygga ett hus för de avlidna andarna som dödats av Winchester-gevär från Winchester Repeating Arms Company. Sarahs familj var förbannad och det enda sättet att rädda hennes liv från döden är att bygga ett hus för anden att bo i. Sarah kommer att leva så länge hon fortsätter att bygga huset.

Den har ursprungligen sju våningar innan den reducerades till fyra efter att jordbävningen 1906 drabbade byggnaden. Den gjordes helt med redwood och en flytande grund. Det finns 160 rum med 40 sovrum och 2 balsalar. Den har också 47 eldstäder, 17 skorstenar, 2 källare och 3 hissar.

Idag ägs huset av Winchester Investments LLC och deklareras som ett historiskt landmärke i Kalifornien.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar