Bokningar av Lake Havasu Luxury Resort

Lake Havasu är både en ökenälskares dröm och ett vattenälskares paradis. Besökare får glädje av de högst rankade husbilsresorterna och bostadsrätterna och resorterna med bekväma lägen och spektakulära vyer. Och med över 300 soldagar om året är den idealisk för tennis, golf och ökenturer.

Mer än 400 miles av dramatisk kustlinje kommer att föryngra dig med utmärkta vattensporter, inklusive skidåkning, fiske, husbåt och kajakpaddling. Eller, om du föredrar, utforska sjön från de vackra stränderna, campingplatserna och vandringslederna. Staden och det omgivande området är värd för några av de mest spektakulära vyerna i sydväst.

Att semestra i staden är det uppenbara valet för avkoppling. Beläget bara några steg från English Village, London Bridge, Channel Walk, Best Restaurants, Fabulous Boating och utsikt över golfbanan. Om du upplever utsikten från din plats på unika men eleganta Resort Condos, kommer man att se många val av hotell och resorter.

Resorts

Crazy Horse Resort Lake Havasu – På ön i City och nära London Bridge, erbjuder Crazy Horse semesterbostäder på bred strandlinje med ett fantastiskt läge vid stranden. Båtsjösättning, husbilar från Park Model och ett aktivitetscenter gör detta till ett trevligt ställe att centrera ditt boende i City.

Beachcomber Resort – Premier semesteruthyrning; Beachcomber Resort är habitat för att parkera modeller och husbilar med ett av de bästa lägena vid vattnet vid den underbara sjön. Beachcomber ligger intill London Bridge i City, sandstränder, och har sjöutsikt, badspa och pool; privat sjöfartsramp och båtbryggor gör det till den bästa platsen för utomhusaktiviteter. Njut av semesterboende utan de stora kostnaderna för bostadsägande.

Havasu Springs Resort – På vattnet nära södra änden av sjön bor den underbara Havasu Springs Resort. Häpnadsväckande semesterbostäder vid Lake Havasu som består av lyxlägenheter, husbilar, lägenheter och sviterna är bara några av ställena att boosta din vistelse på. En stor semesterort i södra änden av den fantastiska sjön inom en bilresa till City.

Havasu Landing Resort – Havasu Landing är en främsta plats för semesteruthyrning och panoramautsikt över staden från Kaliforniens sida av sjön. Sjösättningsramp, husbilar, småbåtshamnar och privata båthamnar är alla tillgängliga på denna centralt belägna resort. Efter en dag i solen kan du fortsätta med spänningen på det enda kasinot vid vattnet i Lake.

Queensbay Resort – Premier lägenheter ligger vid vattenvägen med evig utsikt över sjön och den berömda berömda London Bridge. Varva ner vid sjön på denna lägenhetsanläggning med golfbana som ligger inom kort avstånd till sjön, shopping, London Bridge och restauranger. Förvandlas till kungligheter i en anda av lyx i City.

Lake Havasu Resort – The Islander – Waterfront Lake uthyrning på ön i denna spektakulära resort med häpnadsväckande utsikt. Privat lanseringsramp, husbilar från Park Model, en närbutik och pooler är bara några av faciliteterna som hjälper dig att varva ner och koppla av i centrum av dem alla i City.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar