BVI Boat Charters – bästa sättet att utforska BVIs!

Om du någonsin får chansen att utforska Brittiska Jungfruöarna (BVI)…gör det! Amerikanska Jungfruöarna är också fantastiska, men det är något med BVIs strandbarer och snorkling som jag verkligen älskar. Det bästa sättet att se BVI:erna? På en BVI Boat Charter, naturligtvis!

Jungfruöarna består av 4 ”officiella” amerikanska öar och 15 brittiska öar, det finns faktiskt fler, mindre öar, men dessa är de bebodda.

Varje ö för sig är charmig och underbar, men det bästa sättet att se VI är tillsammans. Det finns turistiska gruppresor du kan göra men den verkliga magin sker på privata båtcharter. Dessa charter, eller dagsturer, kan anpassas specifikt för dig. Du får en båt och en erfaren kapten som din personliga vagn och guide och en resa anpassad efter din smak.

Är du en snorkel-a-holic? Öarna svämmar över av fantastiska rev för både nybörjare och nybörjare. Det finns gott om guider om vilka fiskar som finns var och vilken tid på året. I stort sett varje ö har en fantastisk snorkelplats och din båtcharterkapten kommer säkerligen att ha några hemliga platser i rockärmen. Vanligtvis har båten snorkelutrustning som du kan använda för dagen också, så inget extra bagage behövs för dig, men var noga med att fråga innan din dagstur.

Inte en snorklare? Inga problem. Landsnörjare älskar att tillbringa dagen på ett solskydd på baksidan av båten. Många av de populära strandbarerna har en församling av båtar där folk hänger i vattnet, spelar catch, dansar till musik och backflipper av båtarna. Det här är fantastiska platser att besöka för din dagsutflykt. Om du letar efter en plats lite mer avskild finns det många öar med öde stränder. Vilda hästar, åsnor och leguaner strövar fritt på olika öar – fråga din båtcharterkapten om de bästa ställena att antingen upptäcka dem … eller hålla dig borta från dem!

Dricker någon? Rom är en del av ölivet och det finns ungefär lika mycket rom som det finns sand och vatten! Det finns gott om vattenhål runt öarna, och du kan till och med göra hela din resa till en enda stor, massiv strandbar! The Soggy Dollar på Jost Van Dyke har ingen brygga – därav de fuktiga dollarna från att du simmar i land. Prova deras signatur ”Painkiller” medan du ligger i en hängmatta och lyssnar på öns musik. Runt hörnet, en vik över, ligger Foxy’s. Foxy’s är ett landmärke där Foxy själv kommer att förgylla dig med skämt och historier. Willie T på Norman Island är en gammal pråm uppställd mitt i bukten som du kan hoppa av eller dricka på – men jag skulle inte rekommendera att göra båda. Om du tar med små barn, gör det på dagtid eller riskera att de får en anatomilektion av tjejerna som gillar att gå topless. The Pirate’s Bight är också där, och är ett bra ställe att få en måltid.

Se öarna som de var tänkta att ses – med båtcharter! Oavsett vad din idé eller paradis är, har Jungfruöarna det!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar