Bygger drömhuset

Bygger du ditt drömhus?

Kanske är det en låglandsskönhet med utsikt över en solkysst green eller en modern A-ram längs fairwayen. Oavsett och vart din fantasi än går, drömhemmen som tillhandahålls av Golf Magazine, The Progressive Farmer och HGTV visar de senaste trenderna för att lägga en solid grund för ditt drömhem.

När planer går från dagdrömmar till ritbord till arbetsplats, är det viktigt att involvera skickliga yrkesmän som delar din vision och entusiasm. Att välja en kvalificerad arkitekt för att kartlägga ditt drömhus är en nödvändighet. I fallet med Golf Magazines drömhem på Reynolds Plantation på Georgias Lake Oconee. Cincinnati-arkitekten Don Beck skapade planer för ett påkostat 4 500 kvadratmeter stort hem med fyra master sovrum och ett omklädningsrum. Att få en känsla för hur villig arkitekten är att arbeta inom dina designförfrågningar är också viktigt. The Progressive Farmers drömhus, som betonar lantlivet när det är som bäst, är designat för människor med en förkärlek för livet på landsbygden.

Att bygga ditt drömhem kan innebära att du integrerar dina planer i en teman – designbegränsningar och arkitektoniska standarder. Byggare av drömhuset The Progressive Farmer vid McLendon Hills, en sjö och ett ryttarsamhälle nära Pinehurst, NC, införlivar stuganfluenser i designen. HGTV:s drömhem i Cumberland Harbor i St. Mary’s, Georgia har både kustnära och viktorianska inslag.

Många av landets främsta byggare och leverantörer bidrog till materialen och bekvämligheterna i varje drömhem – produkter du vill överväga att använda när två-av-fyra börjar gå upp. Golf Magazines drömhem har färg från Ace Hardware, bredbandstelefontjänst från AT&T och toppmoderna apparater och hemelektronik från Best Buy. Din byggare bör kunna rekommendera material som är både energieffektiva och överensstämmer med ditt hems designtema. Sammantaget – från att bryta mark till att lägga en välkomstmatta – kan du förvänta dig att bygget av ditt drömhem kommer att ta ett år till ett och ett halvt år.

Ibland behöver man se det för att tro det. För att väcka blivande drömhusbyggares fantasi tillbringade vart och ett av 2004 års drömhem flera månader öppna för allmänheten.

Förutom att vara med i novembernumret 2004, var Golf Magazines drömhus vid Reynolds Plantation öppet för allmänheten. Enligt Bill Houghton, Vice President of Marketing för Reynold’s Plantation, besökte cirka 17 000 människor huset på sex månader. The Progressive Farmer Idea House and Farmstead var öppet för visningar i somras och var med i augusti numret 2005. HGTV:s drömhemsturnéer i Cumberland Harbor debuterade i maj 2007 med en Winner’s Weekend som gav en av cirka 35 miljoner tävlande själva drömhuset, värt 1,2 miljoner dollar. HGTV 2006 drömhus är också ett giveaway-evenemang under uppbyggnad på Grey Rock vid Lake Lure, NC.

På 4 500 kvadratmeter, har Golf Magazines drömhus en rymlig ”Hunt Club”-interiör med läder som ett tyg, vilket ger en ”känsla av sofistikering””, enligt inredningsdesignern Jan Vorderburg. Fyra master sovrum med tillhörande badrum garanterar en lyxig vistelse även gäster kommer att njuta av. Golf Magazine-utgivaren Chris Whitman sa: ”Drömmhuset för Golf Magazine har överträffat förväntningarna på alla nivåer…verkligen en dröm som går i uppfyllelse för golfare.”

The Progressive Farmer på 3 500 kvadratfots drömhem på McLendon Hills, som påminner om USAs landsbygdsförflutna, är ”designat för människor som väljer landet som sin plats att bo… med stånd och ett redskapsrum, den våningsplanerade trädgården, dammen och betesmarker. Det sätter bokstavligen standarden för livet på landet, säger Jack Odle, chefredaktör för The Progressive Farmer.

De varma vindarna från kustnära Georgia påverkade byggandet av HGTV:s drömhem i Cumberland Harbour. Det 3 000 kvadratmeter stora, fullt möblerade hemmet inkluderar viktorianska influenser som hör till en svunnen tid. En 230 fot lång, avskärmad båtbrygga ger buggfri tillgång till lokala vattendrag. ”Vi vill att varje drömhem ska ha sin egen identitet”, säger Atlanta-konsulten Jack Thomasson, som bidrog till 2004 års HGTV-hem.

Land Resource Companies (LRC) utnyttjade 2004 års drömhusframgångar i Cumberland Harbour och fick återigen äran att vara värd för HGTV:s drömhuspresent. För närvarande under konstruktion på Grey Rock resort i västra, North Carolina – ett bergssamhälle som också skapats av LRC – 2006 HGTV drömhem lovar samma höga kvalitet och uppmärksamhet på detaljer som dess motsvarighet vid kusten. ”Jag är mycket glad över att vi fick möjligheten att erbjuda ett annat samhälle som är på samma nivå som Cumberland Harbour”, sa Bob Ward, VD och koncernchef för Land Resource Companies, angående 2006 års drömhemsajt.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar