Chennai, Kanchipuram, Mahabalipuram Tours i södra Indien

Chennai, Kanchipuram och Mahabalipuram bildar en stor turistkrets som kallas gyllene triangeln i södra Indien. Dessa är tre viktiga städer och mycket populära turistmål som ligger i den indiska delstaten Tamil Nadu. På denna spännande turné i södra Indien har turister en underbar möjlighet att utforska ett rikt kulturarv och många religiösa platser i Indien. När du kommer att vara på denna spännande turné kommer du att stöta på olika magnifika hinduiska tempel och många historiska monument som är de viktigaste attraktionerna i denna populära turistkrets. Ta nu en titt på dessa tre berömda turistmål.

Chennai: Chennai, huvudstaden i Tamil Nadu, är en av de mest folkrika storstadsstäderna i Indien. Det är känt för sin rika kultur och tradition, magnifika tempel, fantastiska fort och monument, stränder (Marina Beach och Elliot Beach), minnesmärken, etc. Viktiga turistattraktioner i denna stad inkluderar Kapaleeshwarar (tillägnad hinduisk Lord Shiva), Parthasarathy (tillägnad till Hindu Lord Krishna), Snake Park (bostad för olika arter av reptiler inklusive giftiga och icke-giftiga ormar), Kalakshetra (institutet för klassisk dans, musik och konst), Marina Beach (den näst största stranden i världen), Elliot Beach, Fort St George, Guindy National Park, etc. Resan i denna stad kommer att ge dig den första imponerande och trollbindande effekten av South India Tours och resor. Du kommer aldrig att glömma charmen med turism i denna vackra stad.

Kanchipuram: Kanchipuram är en populär tempelstad som ligger i den indiska delstaten Tamil Nadu nära huvudstaden Chennai. Beläget på stranden av floden Palar, är det internationellt känt för magnifika hinduiska tempel och vackra sidensari. Den kallas också för den gyllene staden med 1000 tempel. Det finns flera Vaishnava- och Shiva-tempel i denna stad. Större Vaishnava-tempel i denna stad inkluderar Varadharaja Perumal, Sri Adhikesava Perumal, Sri Yathothkari, Kalyana Varadharaja Perumal, Sri Jagadeeshwarar, Sri Karunagara Perumal, Sri Pavala Vanar, Sri Pandava Thoodar, Sri Nilathingal Ke Shan, Temple Thundat, etc. Viktiga Shiva-tempel i denna stad inkluderar Kailasnatha, Ekambareswarar, Kamakshi Amman, Dhrmalingeswarar, Sangupani Vinayakar, Vazhakarutheeswarar, Satyanadeeswara, Adhi Kamakshi, Chitragupta Temples, etc. Visst skulle du ha en underbar möjlighet att uppfylla din dröm om att utforska magnifika Södra Indiens tempel.

Mahabalipuram: Även kallad Mamallapuram, Mahabalipuram är en historisk och historisk stad i Kanchipuram-distriktet i den indiska delstaten Tamil Nadu, södra Indien. Det är en av de mest eftertraktade destinationerna för turism i Indien, särskilt i södra Indien. Det finns olika historiska monument och tempel i denna stad som byggdes mellan 700- och 900-talen. Gruppen av monument i Mahabalipuram har förklarats som en UNESCO: s världsarvslista. De flesta monument här är stenhuggna och monolitiska. De skildrar det tidiga skedet av Dravidian Architectural Style. Stränderna är en annan attraktion på Mahabalipuram-turen. Stora attraktioner i denna stad inkluderar Thirukadalmallai (tillägnad Lord Vishnu), Shore, Arjuna’s Penance, Varaha Cave Temple, Pancha Rathas, etc.

Tja, njut av dina turer i södra Indien genom att besöka och utforska attraktionerna i Chennai, Kanchipuram och Mahabalipuram. Du kommer aldrig att glömma charmen med denna fascinerande turistkrets i södra Indien.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar