Coastline Adventure Experience

Lagos är en gigantisk afrikansk stad som myllrar av liv och stil. Detta är Afrikas film-, tv-, musik- och underhållningscentrum som ger en stor värme och stolthet till nationen Nigeria. Det händer så mycket i den här staden att du helt enkelt inte kan betrakta den som en normal global stad. För det första är det en mycket viktig hamnstad i världen, förmodligen den mest trafikerade i Afrika, vilket gör den till landets affärs- och finansiella nav. Det är det ekonomiskt dominerande området i landet och det står för en stor del av Nigerias befolkning och BNP.

Det drar nytta av sina höghus i stadens centrum. Den elegant designade och moderna nya staden är som en fläkt av friskhet tillsammans med andra stora och historiska platser som du kan hitta i den mer kulturella gamla stan. Flyg till Lagos kan göras genom Muhammad Murtala International Airport som är ansvarig för miljontals passagerare som kommer och går från denna stad varje år.

En del från bara stadens historiska och moderna arkitektur finns flera endagsturer som du kan planera nästan varje dag. En bra idé är att åka till Lagos kust till Ponta da Piedade. Detta är en känd plats på grund av den typ av klippformationer som kan hittas längs kusten. Det finns inget som att ta en båttur och se magnifika klipporna längs stranden som sträcker sig ut i havet. Och flyg till Lagos kan vara ditt bästa sätt att starta en fantastisk afrikansk resa för dig, din familj eller vänner som letar efter äventyr.

Det finns gott om grottor att hitta här och värda att se med så briljant skapade klippformationer genom miljontals år av erosionsarbete. Båtturer kan tas genom en brant nedförsbacke från klipporna på Lagos huvudstrand till en liten hamn som har en enorm kö av båtar. Tidigt till mitten av morgonen skulle vara en bra tid att komma hit eftersom det är lågvatten; vädret är inte lika varmt.

Billiga flyg till Lagos är viktigt för alla typer av strand som semesterplan. Om stränderna blir för trånga eller det blir för vana för dig, kan du utforska mer mot många andra platser bortom bara de viktigaste strandområdena. Om du korsar floden längs kusten i öster; du kan komma till Meia Praia. Det finns gott om villor här och ställets mjuka sluttningar gör det så perfekt för en mysig men avskild plats som inte har upptäckts av alla ännu.

På västra sidan vid kusten ligger fiskebyn Praia da Luz. Denna plats besöks ofta av många turister så den kanske inte är så avskild men ändå kul. Om du reser längre längs kusten kommer du till fiskebyn Burgau där det finns en strand som erbjuder fantastiska soluppgångar och solnedgångar som du inte kommer att tro.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar