Den kvalitativa vistelsen på Al Diar Dana Hotel

Hotellintroduktion

Om det är stil och exklusiv stil du letar efter i ditt boende så är det ingen dålig idé att boka boende på Al Diar Dana Hotel. Det handlar om överflöd i utbudet och detta 2-stjärniga budgethotell gör bra ifrån sig genom att underhålla sina gäster i flera år. Det är i själva verket absolut bekvämlighet att bo på Al Diar Dana Hotel, när du besöker världens klapp. Ordet Dana på arabiska betyder pärla och den typen av hotell betyder alltså ett slags orörd vistelse.

Plats

När du söker boende på Al Diar Dana Hotel befinner du dig precis i hjärtat av staden Abu Dhabi. Hotellet ligger inte mer än 35 minuter från Abu Dhabis mest kända internationella flygplats. Dessutom ligger Yas Marina Circuit och Abu Dhabis utställningscenter i närheten. Hotellet ligger till och med nära andra sevärdheter och knutpunkter för transport. Abu Dhabi-stranden ligger nära hotellet och därför är det vanligt att du har en upplevelse vid stranden. I själva verket är detta ett beundransvärt Pearl-hotell så nära allt.

Topp De flesta attraktionerna i närheten

När du väl har bokat för en vistelse i detta pärlboende har du fri vilja att besöka de viktigaste attraktionerna i staden. Nära hotellet har du flera intressanta platser och dessa är Abu Dhabi Exhibition Centre, Abu Dhabi Public Beach, Khalifa Centre, Abu Dhabi Commercial Bank, Zayed City Market, Abu Dhabi Mall och den mest eftertraktade Capitol Park. Du har turen att vara här eftersom du har Ferrari World och Yas Marina Circuit inom 20 minuters avstånd från Al Diar Dana Hotel. Andra värda platser att besöka är Sheikh Zayed-moskén, Zayed Mina Port, Al Hosn Palace, Saadiyat Island, Reem Island och Croniche Abu Dhabi.

Handla

Detta hotell är ett perfekt boende för uppköpare. Faktum är att de hittar allt under solen på de närliggande shoppingtorgen. Med den typen av skräddarsydd shoppingförtrogenhet skulle det vara ett plus att boka ett rum på Al Diar Dana Hotel. Hotellet ligger nära Abu Dhabi Mall och kan därför beskrivas som ett shoppingparadis för hotellgäster. Hotellet är också betecknat för att ha pizzeria och ett vanligt kafé.

Transport

När du tillbringar dagar på Al Diar Dana Hotel behöver du bara resa upp en sträcka på 20 minuter för att nå Abu Dhabis internationella flygplats lätt. När du väl har betalat avgifter får du möjligheten till lämplig flygplatstransport. Du har även andra transportsätt nära hotellet. Så det skulle vara helt problemfritt att nå alla delar av staden.

Faciliteter

Du har aldrig ont om komfort och proviant under din vistelse på Al Diar Dana Hotel. Hotellet erbjuder dig tillgång till nattklubb, tvätt, bagageförvaring, 24 timmars reception och resten av superb proviant.

Rumstyper

Du har totalt 110 rum i detta underbara Pearl boende. Arrangemangen inuti rummen har gjorts snyggt och oklanderligt för dig att bo i lugn och ro. Facken finns med tillhörande pentry och du har massor av andra saker på bekvämlighet.

Pris

Det är viktigt att du kollar med lägsta möjliga pris för en bekväm och ekonomisk vistelse på Al Diar Dana Hotel.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar