Det bästa av Jamaica

Landet har alltid varit känt för sin lugn, lugn och nära kontakt med naturen. Inte konstigt att det är födelseplatsen för några av de största musikgenrerna – Ska och Reggae. Det är här som den legendariske artisten Bob Marley bodde och skapade musik. Det är här han skapade musik som skulle fortsätta att häpna hela världen. Och ingen kan förneka att det var detta vackra land som inspirerade honom att skapa sådan magisk musik. Och vilket vackert land det är, verkligen. Gör Air Canada-reservationer, utforska den enorma skönheten och smaka på den läckra Jamaican Jerk Chicken på Jamaica.

Jamaica är ett öland och har ingen brist på stränder och strandpromenader. Sandstränderna är vackra och är kända för sitt pulserande nattliv. Landet är täckt av en beundransvärd mängd växtlighet. Täta djungler framkallar i dig en känsla av djup harmoni med naturen. Bergstopparna förbryllar dig med sin mäktiga storlek och fridfulla skönhet. För att ge dig en bättre uppfattning om Jamaicas charm har vi tagit fram en lista över de bästa sakerna att göra i Jamaica. Gör Bahamasair-bokningar och res till Jamaica med komfort och lätthet.

Martha Brae River Rafting

En av de mest kända och fantastiska sakerna att göra på Jamaica är att åka forsränning på Martha Brae River. Floden rinner på stranden av den hästskoformade Martha Brae Island. Besökarstyrelsen långa flottar gjorda av bambu och har sällskap av en guide som också styr flotten längs floden. Upplevelsen är lugn och vacker. Guiden berättar för flottens passagerare om Martha Braes legend. Under åkturen får besökarna hoppa i floden och bada också. Efter landstigning kan besökarna shoppa eller unna sig en kyld öl. Boka biljetter på Air Canada-flyg och upplev ditt livs bästa och mest natursköna båttur.

Dyk in i den sjunkna piratstaden Port Royal

Ja, en verklig historisk piratstad! Ja, försjunken! Otroligt, vi vet, men det är 100% sant. Port Royal var en mycket känd stad på 1600-talet. Det kontrollerades vid en tidpunkt av spanjorerna, och erövrades senare av engelsmännen under Cromwells styre. Staden förblev dock alltid en stad av pirater. Plågad av utsvävningar och allmänna våldshandlingar genererade staden en hel del ökänd berömmelse. År 1692 drabbade en stor jordbävning staden. Marken splittrades och större delen av staden gick under vattnet tillsammans med dess invånare. Idag ligger stadsruinerna upp till 40 fot under vatten och kan utforskas genom dykning. Detta är en av de mest autentiska vrakdykningsupplevelserna i världen. Dykare får se monument, båtar och flera andra nedsänkta strukturer från tiden för jordbävningen. Få fantastiska flygerbjudanden på Bahamasair och se med dina egna ögon en verklig nedsänkt piratstad.

Simma eller kajak i Falmouths lysande lagun

Om du har sett filmen Avatar, så måste du ha sett glödande vatten som lyser upp även när de störs lätt. På Jamaica är det fullt möjligt att se något sådant. Martha Brae River rinner ut i havet och skapar detta mystiska fenomen. När du simmar lyser mikroorganismerna i vattnet upp och skapar ett neonblått ljus i vattnet. För att vara ärlig är detta den mest mystiska simupplevelsen du någonsin kommer att stöta på. Besök Jamaica med billiga flygerbjudanden och se den magiska naturen kan skapa.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar