Det bästa sättet att fiska en flod

Om du gillar att vada floder, måste du prova det bästa sättet jag någonsin sett för att göra just det. Förutsatt att din flod är tillräckligt stor är det bästa sättet att fiska många floder en personlig pontonbåt. De går under många olika namn men i grunden är de en personlig båt och är perfekta för att utforska din favoritflod. Jag gör la mycket vadar floder och på grund av borste på stranden av floden och djupt vatten; Jag kan bara gå de flesta floder högst två eller tre mil. Med en personlig pontonbåt är detta problem löst. Miles av floden kan täckas på några timmar.

Med hjälp av denna ”personliga båt”, om du så vill, får du tillgång till nytt vatten. Många av dem kommer att uppleva mycket mindre fisketryck än resten av floden. Mindre fisketryck innebär fler bett och fånga mer fisk, så enkelt är det. Vem skulle kunna argumentera mot det? En personlig pontonbåt är det bästa sättet att fiska en flod.

När du fiskar ån på en personlig pontonbåt är det också trevligt att bara flyta nerför ån och njuta av naturen då och då. Faktiskt, ju mer tid du spenderar på att fiska på detta sätt, desto mer tid kommer du att spendera på att göra just det. Bara samtalstid längs din resa för att stanna och njuta av naturen och allt den har att erbjuda.

När du provar att fiska från din egen personlig pontonbåt, du kommer att bli fast. Du kommer att upptäcka att det verkligen är det bästa sättet att fiska en flod. Du kommer att upptäcka att du fångar mer fisk också. Som jag nämnde tidigare är bara det faktum att du kan komma åt områden som får mycket mindre fisketryck än många områden på floden en stor fördel för dig. Detta gäller särskilt i väst. De flesta sportfiskare vandrar inte mer än en mil från där de parkerar sitt fordon, så detta lämnar stora flodsträckor som bara fiskas av sportfiskare med kanoter, flottar eller personliga pontonbåtar, och en personlig pontonbåt är mycket lättare att transportera än en skrymmande flotte eller kanot.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar