Doral Boats – Doral 180 – Blast From the Past

Med en längd på 17,67 fot gör Doral 180 en perfekt runabout-båt som rymmer fyra till åtta personer. Denna modell släpptes 1985 tillsammans med andra flaggskepp Doral båtmodeller.

Den passar familjer eller kompisgäng som planerar att åka vattenskidor på grund av dess inbyggda fack för skidor. Som bredast mäter båtens balk 88 tum och tillsammans med längden ger båten dig en rymlig interiör.

Dess 1615 pund vikt stöder också en motor på maximalt 150 hk. Den blir 2300 lb när motor, vatten och bränsle är installerade. Detta gör Doral 180 lämplig för att förflytta sig runt vattnet med enastående manövrerbarhet. Den stöder en 25 gallon bränsletank, bra för långa resor eller heldagsaktiviteter under solen på vattnet.

Interiören har två kaptensstolar plus ett stort baksäte för att stödja en stor familj eller grupp vänner. Båten erbjuder också ett urval av fyra- eller sexcylindriga motorer och lovar fantastisk prestanda. Soldäcket förvandlas också till främre förvaring och som extra sittplats.

Denna farkost har också ett totalt konvertibelt tak om ägare vill använda fartyget för ren transport med skydd mot direkt värme från solen eller oväntat regn när de är på havet. Som alla Doral-båtar förkroppsligar denna verkligen Dorals engagemang för anpassning.

Denna Doral-båt använder en utombordsmotor. En utombordsmotor är lämplig för runabout-båtar, för förutom att ge överlägsen kraft ger utombordare styrkontroll och jämfört med inombordsmotorer kan utombordsmotorer enkelt tas bort för förvaring eller reparationer.

Doral 180 kommer med en anpassad båt komplett med alla gardiner samt ett cockpitskydd

Engagemanget att producera en båt byggd av endast de högsta standarderna har aldrig glömts bort av Doral-båtar. Anställda på golvet var sanna hantverkare som ägnade sig åt allt från koncept och design till passform och finish.

Behöver du mer information om Doral Boats, Boat Tops och Boat Covers? Få expertråd här.

http://www.ostler-boat-tops.com/blog/

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar