Doral Colt – Denna mångsidiga Doral-båt handlar om kraft i en runabout

En runabout-båt är helt enkelt en liten motorbåt som rymmer fyra till åtta individer. Den är utformad för att röra sig på vattnet och är vanligtvis lätt. Runabouts kan användas för nöjesaktiviteter som fiske och vattenskidor. Detta går även bra som fartygsanbud för större fartyg. Doral Colt är en av denna kategori av båtar.

Precis som de flesta Doral-båtar är skrovet tillverkat av glasfiber. Utombordarens runabout är 6’6″ bred på den bredaste punkten vilket gör den till en utombordsbåt. Den totala längden spänner över 15 fot och väger cirka 1050 pund utan passagerare, bränsle eller utrustning.

Enligt Doral-båtar är den maximala hästkraften för denna utombordsbåt 90 hk. Men du kanske vill verifiera det, särskilt om du byter kraft i säkerhets- och försäkringssyfte. Du vill att ditt försäkringsbolag ska försäkra din Doral-båt.

Så det rekommenderas starkt att hålla en manual för motorn. Nya motorer finns också, även om de är dyra, så att välja rätt motor för den här båten handlar inte bara om kraft, det handlar också om priset.

Skrovet i glasfiber kan vara orsaken till den låga vikten och de egenskaper som gör den snabb och smidig, men även om den är gjord av glasfiber rekommenderas det att båten hålls torr och täckt när den inte används.

Detta kommer i hög grad att bevara båtens värde och skönhet så att andrahandsvärdet hålls högt. Korrekt skötsel och regelbundet underhåll lönar sig inte bara för hantverket utan även för ägaren.

Denna Doral-båt är också mycket anpassningsbar. Du kan ha val med dess framdrivning att kunna välja mellan en inombordare, utombordare, jetdriven eller inombords-utombordare hybriddrift. Du kan lägga till nya säten, förtöjningsskydd, bränsletank i rostfritt stål, batteri och ditt alldeles egna underhållningssystem.

Kolla in en Doral Colt från Doral International idag och du kommer inte bli besviken.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar