Fiske i området Newberry, South Carolina

Newberry är en historisk stad i Midlands i South Carolina, som ligger bara 55 miles nordväst om Columbia. Områdets milda klimat ger invånare och besökare möjlighet att njuta av en rad utomhussporter och aktiviteter året runt. Fiske är särskilt populärt i regionen, och Newberry-området erbjuder flera populära sjöar och floder för sportfiskare att prova.

Lake Murray, som ligger bara några minuter söder om Newberry, är ett stort rekreationsmål. Den vackra 50 000 tunnland stora sjön erbjuder några av de bästa fisket med largemouth och randig bas i söder. Förutom bas, kan fiskare också rulla in havskatt, skit, gul abborre, stenfisk och braxen. Ett antal lokala och nationella fisketurneringar hålls vid Lake Murray varje år. Dreher Island State Recreation Area är populärt bland fiskare och har en småbåtshamn, båthamnar, båtramper och betes- och redskapsbutik. Andra allmänna åtkomstpunkter nära Newberry ligger vid Sunset Ridge Recreation Area och Kempson’s Bridge på Highway 395.

Lake Greenwood ligger bara några minuter väster om Newberry. Lake Greenwood skapades av konstruktionen av Buzzard’s Roost Dam vid Saluda River och är en av South Carolinas mest natursköna sjöar. Sjön innehåller över 200 miles av strandlinje och erbjuder fantastiskt basfiske. Lake Greenwood State Recreation Area är en av de mest populära accesspunkterna på sjön. Parken har tre båtramper för privat båttillgång och en handikappad fiskebrygga.

Parr Shoals Reservoir är en 4 400 tunnland stort sett outvecklad sjö några miles öster om Newberry. Sjön skapades av en damm vid Broad River. Två bra åtkomstpunkter på sjön ligger där Heller’s Creek och Cannon’s Creek korsar Broad River Road. Vart och ett av dessa områden har en båtramp och en picknickplats.

Enoree River rinner genom den norra delen av Newberry County. Sumter National Forest har två båtramper på floden. Den ena ligger på Brazelman’s Bridge Road och den andra är på Maybinton Road vid Keitt’s Bridge. Det finns toaletter på varje plats.

Saludafloden på södra gränsen till Newberry County är också populär bland fiskare. Det finns en allmän båtramp vid Higgins Bridge, strax utanför Highway 121 söder om staden Silverstreet. Tillgång finns också på Saluda River Resort i Silverstreet. Anläggningen har en lanthandel som har bete och redskap.

Besökare i Newberry-området kan njuta av fiske på en av dessa populära platser. Newberrys milda väder tillåter fiske och andra utomhusaktiviteter större delen av året.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar