Florida Lake George fiskerapport

Floridas Lake George fiske med stor mun är rankad och rapporterad som en annan toppsjö som är nationellt känd. Den här artikeln kommer att koncentrera sig på Lake George. Vi kommer att lista 12 områden på eller runt sjön som har varit kända för att hålla largemouth. Du kan också besöka Florida Fish and Wildlife Conservation Commissions webbsida och klicka på interaktiva kartor för att få mer detaljerad information.

Lake George är en av de främsta fiskesjöarna för largemouth bass i centrala Florida. Det är den näst största sjön i staten (46 000 tunnland) och ligger 18 miles nordväst om Deland och 49 miles öster om Ocala.

Följande Lake George-rapporterade fiskeområden har identifierats av Florida Fish and Wildlife som har goda populationer av largemouth bass

Område #1 Black Point med en av de djupare dropparna i detta område, erbjuder bra fiske efter en mängd olika arter under hela året. Fiska en Carolina- eller Texas-riggad plastmask nerför öppet vatten från 3 till 15 fot för largemouth året runt. Crankbaits kommer att locka randig bas under de kallare månaderna. Små vilda shiners eller medelstora inhemska shiners kommer att locka stora basslag, och de kommer att fånga stripers och stora havskatter också. Från och med den första fullmånen i april, använd levande maskar eller syrsor för att fånga blågäl under sommaren.

Område #2 Baksidan av Muddy Cove erbjuder vårens largemouth bas fiske. Det är ett bra bäddområde och utmärkt för siktfiske. Fiska spinnerbaits och buzzbaits tidigt och sent på dagen. Bästa fisket är ofta efter kraftiga regn eller när tidvattnet har nått toppen och börjar falla. Detta gäller för de flesta grunt vatten. Djupare vatten på lägenheten inbjuder till fler fiskar.

Område #3 mellan Hog ​​Island och Saunders Bas frekventerar ofta skärningen mellan Hog ​​Island och Saunders Cove. Fiska ogräsfria flytande maskriggar, mjuka jerkbeten av plast eller ogräsfria skedar. Det sydvästra hörnet av ön är känt för sitt goda fiske på våren och hösten.

Område #4 Östra sidan av Hog Island På den östra sidan av Hog Island, med sin hårdare botten och ålgräs, finns en matplats som ger bas året runt, särskilt under leksäsongen. Använd ogräsfria beten och arbeta dem genom gräset eller toppvattnet över gräset. Stor bas kommer ut ur den tjocka grönskan för en vild shiner utplacerad längs kanten av ålgräslinjen eller i de små vikar omgivna av buskar.

Område #5 Georgetown Fiska de många bryggorna och pålarna längs Georgetowns strandlinje för largemouth sommar och höst. Driv in ett flytande vev i trästrukturen; när det driver nära piren, börja din apportering. Kasta och hämta dina beten förbi strukturen från olika håll tills du kan etablera ett slagmönster. Arbeta de nedbrutna bryggorna. Pirar varvas ofta med fält av små liljekuddar, kallade dollarhattar. Fiska dem med mjuka jerkbeten av plast, simmaskar och ogräsfria jiggar med bandsvans. Shiners är kraftfulla fiskfångare; utmaningen är att hålla betet nära strukturen. Här är en lokal hemlighet: fäst din lina målmedvetet på en liten pinne eller ytvegetation för att hålla glansen på den bästa platsen för att fånga en trofé. Annars kommer glansen att simma bort från fara och du måste fortsätta gjuta den närmare strukturen.

Område #6 Lake George Point erbjuder enkel- och skolbas till dem som kastar vibrationsbeten och stickbaits nära ogräslinjen. Stripers rör sig också genom detta område under kallare månader och kommer ofta oväntat att träffa en crankbait avsedd för en bas. Om du lokaliserar stripers, gjuta Carolina-riggade plastmaskar och låt den mjuka plasten bölja sig naturligt i bottenströmmen. Om du märker att linjen rör sig, var uppmärksam. När det drar åt, slå hårt. En fisk flyttar iväg med din mask. Byt till topwater chuggers om stripers börjar krascha ytan. Stripers älskar shiners också.

Område #7 Drayton Island Drayton Island dockor och pålar, och båtlederna som leder till dem, håller bas tidigt på våren. Ogräsfria skedar och plastmaskar med lätta 1/8-ounce slipsänkor är bäst.

Område #8 Detta område intill ett kärr erbjuder relativt djupt vatten strax utanför gräset. Bas rör sig in i gräset för att leka och ut till gräslinjen på senvåren, där en ogräsfri plastmask kommer att utlösa strejker. Använd små mörkfärgade plastmaskar och, för att inte förstöra dess inbyggda verkan, använd det minsta sänket som tar plasten till önskat djup. Beetle Spins producerar också. Detta är ett bra bäddområde för blågälar från april till juni. Sportfiskare med levande bete föredrar daggmaskar, gräsräkor eller syrsor som fiskas nära botten under ett flöte.

Område #9 En kraftig nedgång till 10 fot, bara 30 fot från strandlinjen, gör ogräslinjen i detta område särskilt produktiv för largemouth bas från sen vår till sen höst. En Carolina-rigg kommer att lokalisera fisk. Alternativt, gjuta vibrerande pluggar eller små crankbaits för bästa resultat. Fiskar är ofta suspenderade här.

Område #10 Arbeta plastmaskar eller jiggar med ränder nerför den sluttande droppen för bas. Prova olika färger tills du hittar den som får strejkarna. Solida blå eller blåstjärtade maskar är effektiva. Druvfärgade maskar med grönt glitter fungerar bra, liksom Tequila Sunrise, Red Shad, Green Pumpkin och June Bug.

Område #11 En hård sandbotten och relativt djupt vatten nära stranden gör detta till en fantastisk vår- och sommarbasplats. Carolina plastmaskriggen är en sjötradition. Fiskbeten som låter dig justera ditt djup – spinnerbaits och Rat-L-Traps. Detta område och andra liknande det, håller skolgång bas vid olika tider på året.

Område #12 Kinsley Point på södra änden av Drayton Island har bra basfiske året runt. Fiska de synliga och nedsänkta pålarna från spetsen för largemouth och stripers. Sportfiskare som använder konstgjorda grejer föredrar crankbaits; sportfiskare med levande bete gör stora poäng på shiners. Plastmaskar i mörka färger fungerar bra i trästrukturen och längs gräslinjen som omsluter spetsen. Riktningen på vattenflödet kommer att tala om för dig vilken väg du ska kasta. Börja med att föra tillbaka locket med strömmen men prova också att kasta tvärström. En båtfisketeknik är att driva med strömmen, aktern först, med hjälp av elmotorn för att bromsa driften. Kasta till sidorna av båten, i riktning mot strömmen, hämta locket med strömmen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar