Floridas turistattraktioner – Islands of Adventure, Orlando

Som av vissa anses vara den bästa nöjesparken i Orlando, Islands of Adventure har bättre karaktärer än Magic Kingdom, bättre åkattraktioner än Universal Studios, bättre mat än Holy Land och bättre arkitektur än Gaudis katedral i Spanien. OK, det kanske går lite överbord, men vänta bara tills du åker med Spider-Man.

Island of Adventure är systerparken till Universal Studios Florida, och den mesta informationen, inklusive inträdespriser, är identisk. Guest Services (407-224-6350), förklädd till Open Arms Motel, växlar dock inte utländsk valuta, Lost & Found kan nås på (407-224-4245) eller genom att ringa dem direkt.

Några av åkerna inkluderar:

Marvel Super Hero Island

Detta är ett paradis för spänningsälskare, med två av de mest oförglömliga åkerna i Florida. Seriehjältar och karaktärer patrullerar det här området, så håll utkik efter dina favoriter.

Spider-Mans fantastiska äventyr

Efter rymdfärjan kan denna resa vara den coolaste saken i Florida. Hoppa snabbt till kombinationen berg-och dalbana/rörelsesimulatorn – Spider-Man behöver dig nu! Superskurkar renderade i toppmodern 3-D är på fri fot (hoppar på din bil och jagar dig runt med gigantiska elkontakter), och det är upp till dig och din favoritslinga att stoppa dem. Jag vill inte ge bort för mycket, så vet bara att det här är en spektakulär upplevelse. Du måste vara minst 40 tum lång och barn under 48 tum måste åtföljas av en vuxen.

Doktor Dooms rädsla

Det här är mindre läskigt än det ser ut, vilket är bra för blyga folk men en bummer för adrenalinjunkies. Du kommer att skjutas upp i luften, vilket kommer att ta andan ur dig, och sedan släppas – men försiktigt, och inte särskilt långt.

Otrolig Hulk Coaster

En av dessa glasunderlägg med en överraskande twist, som kan göra dig Hulk grön om du precis är uppäten! Titta på den första backen, Dr Baxter!

Storm Force Accelatron

En annan barf-o-rama, den här är i nivå med Walt Disney Worlds Mad Tea Party – bara i mörker. Lycka till med att hålla nere din sista måltid.

Toon Lagoon

Som en fortsättning på temat superhjälte-serier, kommer gamla tecknade favoriter till liv här med spontana shower, halvvägsspel och en åktur med riktigt blötvatten. Det är bara något obeskrivligt med att se Popeye ta ett drag på gatorna.

Dudley Do-Rights Ripsaw Falls

Den förvirrade kanadensaren Mountie har händerna fulla och håller stockarna proppfulla med turister från att slingra sig över kanten av – åh nej – ett enormt vattenfall! Var varnad – du kommer att bli genomblöt på denna båttur, som förmodligen har den bästa designen av något liknande.

Upplev det själv i Florida!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar