Fördelar med en båtandel

Det finns många fördelar med att äga din egen båt – du kan ge dig ut när som helst du vill fiska, du kan ordna några kompisar och göra det till en helg, du kan ta med familjen på semester och du kan använda det för att underhålla dina företagskunder. Om du bor i Auckland – Segelstaden, finns det också gott om möjligheter där att vara på vattnet får dig nära och personlig till evenemang, såsom Auckland Anniversary Regatta, de många kryssningsfartygen som besöker staden och racingevenemang som Volvo Ocean Race.

Även om det finns många fördelar med att äga en egen båt, har dessa också några nackdelar, vanligtvis förknippade med skötsel och underhåll av fartyget för att hålla det i ett sjövärdigt skick. Det är i allmänhet det här underhållet och tiden det tar, liksom den höga inköpskostnaden som avskräcker människor från att köpa en båt.

Det är här en båtdel kan hjälpa dig att lösa alla dina problem. En båtandel ger dig en chans att äga en del av en båt, njuta av alla fördelar med fartygsägande och ändå lämna all skötsel och underhåll i någon annans kompetenta händer.

Ägare av lyx hantverk tillbringar vanligtvis cirka 33 dagar på vattnet, vilket ger cirka 11 månader där ditt fartyg inte används. Skulle det därför inte vara bra att effektivt bara betala för de dagar du använder och en del av underhållet men ändå behålla möjligheten att sälja din andel när som helst?

Några av de viktigaste fördelarna beskrivs nedan:

Walk On – Walk Off

Managementbolaget ser till att ditt fartyg är redo och väntar på dig på dina tilldelade dagar. Bränsletankarna är fyllda, båten kommer att vara ren och städad, och om din resa är över natten kommer färskt linne att ligga på sängarna. Du tar helt enkelt med dig dina personliga tillhörigheter, mat och dryck och annan båtutrustning du väljer. När du kommer tillbaka från din resa tar du bara dina tillhörigheter och lämnar städningen till förvaltningsbolaget.

Skötsel & Underhåll

Managementbolaget tar ansvar för att ditt fartyg hela tiden förblir i ett sjövärdigt skick. De utför förebyggande underhåll samt sköter slitage och annat underhåll som kan behövas.

Lagring

Att ta upp din båt ur vattnet, upp på släpet och sedan förvara den antingen hemma eller i en speciell förvaringsanläggning, och sedan behöva ta den tillbaka ner till kajen nästa gång du vill gå ut är också ett annat krångel som är tas bort genom att välja en modell för delat ägande.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar