Fördelarna med egendom i Larnaca Cypern

En av de saker som gör Larnaca så unik är att det på något sätt är allt för alla män. Flygplatsen ligger bara några kilometer utanför stadens centrum vilket gör den till ett perfekt semestermål utan krångel med långa flygplatstransfer. Staden har också en prisbelönt sandstrand, småbåtshamn och öns största hamn. Strandpromenaden i går mellan den vackra stranden på ena sidan och en mängd restauranger vid havet på den andra. Den vackra småbåtshamnen ligger i ena änden och ett gammalt medeltida fort ligger i den andra. Hela området vid havet i Larnaca är oklanderligt underhållet och det finns gott om sittplatser där du bara kan koppla av med en glass medan du njuter av havsutsikten.

Alla dessa fördelar går till att göra Larnaca till ett bra ställe att köpa Cypern egendom antingen för det drömsemesterhus eller som en investeringsfastighet. Det finns massor av utveckling på gång i området också så potentiella investerare i fastigheter bör inte ha några problem att hitta en idealisk tomt eller två. Kustbyarna som Oroklini är fortfarande på väg och de ligger strax utanför den livliga staden samtidigt som de är nära öns största kustmotorväg. Denna utveckling skulle vara idealisk för fastighetsinvesterare som är intresserade av att dra nytta av den blomstrande Cyperns semesteruthyrningsmarknad.

Det finns många andra bra anledningar till varför Larnaca kan vara det perfekta stället att äga en Cypern-fastighet. Inte minst det faktum att det är en stor stad och kommun i sig. Om du vill ha allt till hands så är det här platsen att vara. Det finns fler butiker än du kan skaka en pinne på, inklusive många av de större butikskedjorna som Debehams och Marks & Spencers. Staden har en blomstrande kommersiell sektor och bortom staden finns flera industriområden. Faktum är att området verkligen blomstrar både när det gäller handel och turism också. Det är därför inte konstigt att fastighetspriserna stiger stadigt över hela området, särskilt nära själva kustorten.

Med så mycket som går för Larnaca både som en stad och en semesterort att besluta sig för att köpa fastighet i området borde vara en no brainer. Bebyggelsen utanför stan bör visa den största värdetillväxten, om än bara på grund av deras exklusivitet. Under de senaste åren har priserna på liknande byggnader höjts av tillströmningen av lokalbefolkningen som söker en förortslivsstil bort från Cyperns största stadskärnor och området ser ut att göra detsamma. Larnaca har sett stora investeringar under de senaste åren både i infrastruktur och pågående utveckling. Faktum är att när jag skriver den här artikeln håller flygplatsen på att byggas om totalt, vilket är ett säkert tecken på fortsatt förtroende för området.

Om det inte räcker för att locka till Cyperns fastighetsinvesteringar i Larnaca kan det komma ännu bättre. GOLF! Det magiska ordet som alla fastighetsspekulanter älskar att höra. Golf, havssol och vackra Cyperns egendom måste bara vara den perfekta mixen för en högkonjunktur. Det har talats mycket nyligen om en föreslagen golf- och fritidsutveckling i området som skulle innehålla lyxfastigheter av alla storlekar. Villor lägenheter och lyxiga bungalower är alla i blandningen av denna mycket omtalade utveckling som skulle sätta Larnaca rakt in i Premier League av Cyperns golfresorter.

Med så mycket som händer där ser området redan ut att vara en dröm för fastighetsinvesterare som går i uppfyllelse. Golf, shopping hav och en stor portion av Cyperns sol gör Larnacas egendom till det perfekta valet för både semesteruthyrning och bostadshus. Det talas till och med om att utöka marinan för att rymma alla de där lyxiga motorbåtarna som spekulanterna kommer att ha råd med med sina fastighetsvinster. Så om du letar efter Cypern som en investeringsmöjlighet kanske du bör seriöst överväga Larnaca egendom.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar