Företags- och personliga yachtfester

En av de snabbast växande trenderna för företagsevent och sammankomster är att ha en social sammankomst på en högklassig yacht. Det är en chans att komma bort från arbetsmiljön och göra något nytt, något roligt och något minnesvärt. Visst, som företagsevenemangsplanerare kan du ha ännu en hemmafest hemma hos någon av chefen, eller så kan du hyra ut en restaurang eller någon annan anläggning om du har ett stort antal gäster, men det kommer inte att vara något som folk kommer att göra. prata om nästa kvartal. När du har en yachtfest kommer de att prata om det i flera år.

Som författaren till ”What They Don’t Teach You at Harvard Business School” noterade; affärer handlar om människor. Och människor vill göra affärer med andra människor de gillar och litar på. Att ha en social fest för företag eller företag på en lyxyacht för samman människor, eftersom alla njuter av den trevliga upplevelsen som en. Där är du ute på det öppna vattnet och tittar på strandlinjens ljus på långt håll, du känner en ovanlig och uppfriskande känsla av kamratskap. När allt kommer omkring, inte vid något annat tillfälle är det berömda citatet; ”Vi är alla i den här båten tillsammans” mer apropos.

När du letar efter ett gediget uthyrningsföretag för festyacht är det absolut nödvändigt att yachten är ren, besättningen är erfaren och kaptenen är kompetent. Det är också klokt att säkra ett företag som har funnits ett tag, ett som vet allt som kan gå fel och gör allt för att se till att det inte gör det. Ju större partyyacht desto bättre, eftersom större fartyg inte trängs runt som mindre båtar ofta gör. De bara glider genom vågorna och gästerna känner sig trygga.

Party Yachts kan konfigureras för att bäst passa ditt evenemang. Låt oss säga att du ska ha en bröllopsmottagning och att du vill ha ett stort dansgolv. Det är inget problem. Kanske vill du ha en stor matplats för 100-300 gäster, plus ett trevligt mötesrum. Vad sägs om en yachtuthyrning med solnedgångsfest med ett cocktailparty? Vad sägs om en eftermiddagskryssning i valtrafikområden? Gäster kan se några valar, sedan titta på solnedgången, ta några drinkar och en bit mat? Hur kommer du att designa ditt perfekta yachtfestevenemang?

Det är lätt att se varför yachtfester blir så eftertraktade bland företag som flyttar och skakar. Att hyra en festyacht säger mycket om din avsikt att föra dina anställda, team, mest lojala leverantörer och företagspartners samman i en gemensam passion. Det du kommer att upptäcka är att alla du bjuder in kommer att vilja komma, ingen kommer med ursäkter till varför de inte kan närvara som vanligt när du hyr ut ett bankettrum på hotellet eller en restaurang. Det är bara fantastiskt hur en enda yachtfestkryssning kan förena och föra alla så mycket närmare varandra.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar