Galapagosöarna: En smekmånadsdestination

Galapagosöarna drar tusentals besökare varje år, inklusive forskare, studenter, naturforskare, fotografer och mer. Galapagosöarnas status som en ”bucket list”-destination som måste ses lockar också pensionärer och resenärer utanför allfartsvägarna. Medan öarna ofta förbises av den ”mellan” skaran av människor i 20- och 30-årsåldern, är Galapagosöarna faktiskt en enastående smekmånadsdestination. Varför välja Galapagos för din smekmånad? Här är fem anledningar:

Galapagosöarna är romantiska

Det är trots allt kvalificering nummer ett, eller hur? En smekmånad är en romantisk semester, och Galapagosöarna passar. Månbelysta kryssningar? Kolla upp. Exotisk plats? Kolla upp. Utmärkta faciliteter och service? Kolla och kolla. De dramatiska solnedgångarna, det orädda djurlivet och minnesvärda landskapen kombineras med förstklassiga tjänster för att skapa den perfekta atmosfären för romantik.

Skärgården har något för alla.

Han vill vandra, hon vill ha en strand. Han vill ha vattensporter, hon vill shoppa. Galapagos handlar om att inte behöva offra eller kompromissa. Det finns fantastiska stränder och vandringar på öarna, liksom snorkling och andra vattensporter. Städerna på öarna har en överraskande mängd kvalitetssouvenirer från hela Ecuador och Sydamerika. Du kan till och med välja mellan landbaserade och kryssningsfartygsturer. Varför slåss om en destination när Galapagos har allt?

De ”förtrollade öarna” är ett resmål för unga och livfulla.

Öarna finns på mångas ”bucketlist” över platser att besöka. Många pensionärer går för att de äntligen har tid och pengar att göra det. Tyvärr, när de kommer dit, upptäcker många seniorer att några av vandringarna och öarna är för utmanande för dem och de missar något. Galapagosöarna uppskattas bäst av dem som är gamla nog att uppskatta dem och fortfarande unga nog att hoppa från en lavasten till nästa, perfekt för unga nygifta!

Öarna är billigare än du tror.

Många unga par är ännu inte etablerade och kan undvika till synes dyra resmål som Galapagosöarna. Även om kostnaderna är obestridliga – flyg till och från Ecuador och sedan till öarna, plus parkavgifter och kostnaderna för kryssningar eller logi – är de relativt låga just nu. Den globala ekonomiska nedgången har haft en positiv effekt: färre människor besöker Galapagos och reseföretagen och hotellen är villiga att göra affärer som de inte skulle ha tänkt på tidigare.

Ecuador har mycket mer att erbjuda än bara öarna.

En smekmånad till Galapagosöarna ger sidovinsten av en resa till Ecuador. Varför inte tillbringa några dagar med att koppla av i Papallactas naturliga spa omgiven av Anderna, eller ta en romantisk vagnstur i Quitos charmiga koloniala centrum? För en så liten nation är Ecuador hem för ett underbart mångsidigt ekosystem med allt från snötäckta vulkaner till sandstränder.

Resor till dessa och andra destinationer i Ecuador är mycket lätta att kombinera med en resa till Galapagos. Så börja använda vår kostnadsfria reseplaneringstjänst och boka din smekmånad idag!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar