Golf i Lagos

Två av de mest populära och idealiskt belägna golfbanorna i Lagos är Palmares, en par 71-bana känd för sin fantasifulla design och oklanderliga standard; och Boavista, återigen en par 71, med spektakulär utsikt över bukten i Lagos och Monchique-kullarna. Denna bana är en del av Boavista Resorts och skapades med så liten förändring som möjligt av det naturliga landskapet. Den innehåller till och med ett naturreservat för skyddade arter av växter och djur, vilket gör denna golfbana ganska speciell. Ditt golfprov med Lagos kommer säkert att finnas kvar i minnet långt efter att du har lämnat dessa förtrollande stränder.

Historiska Lagos – Lite historia kan tjäna till att upplysa dig om den enorma betydelsen av din valda idrottsplats. Lagos historia går tillbaka till 2000 f.Kr. Fenicierna, romarna, araberna och morerna lockades alla till dessa stränder för länge sedan. Även om du kanske (oavsiktligt) lämnar dina solglasögon bakom sig, lämnade de sina spår i mer outplånliga termer i form av kolossala fort, slott, kyrkor och andra arkitektoniska underverk, av vilka de flesta förstördes av den katastrofala jordbävningen 1755. stora upptäcktsresande, Vasco da Gama, gav sig av på sin berömda upptäcktsresa från Lagos också.

Vackra stränder i Lagos – Nu med den där biten av historia under bältet kan du närma dig stränderna med mer än en avslappnad atmosfär. Praia de Dona Ana, Praia do Camilo och Meia Praia är alla populära turistmål. De flesta av dessa stränder har faciliteter för vattensporter av alla slag. Men bukten Lagos är oöverträffad i sin skönhet och har mer att erbjuda med sina grottor och karga klippor. Det finns också småbåtshamnen där yachter och båtar av alla storlekar hittar sin förtöjning. En annan vattenförekomst av intresse är Barragem da Bravura, en konstgjord sjö med majestätiska berg i bakgrunden.

Måste-se i Lagos – Från Praia de Dona Ana kan du antingen köra bil eller till och med gå till Ponta da Piedade som är en av de ”måste-se” platserna i Lagos. Detta är utan tvekan den mest dramatiska av klippformationer på hela Algarvekusten och är mest imponerande sett från havet. Det finns båtturer tillgängliga som tar dig fram och tillbaka från det portugisiska fastlandet. Ett annat imponerande landmärke är Forte da Ponta da Bandeira, som har anor från 1600-talet. Här finns Museu Maritimo – sjöfartsmuseet – där du kan utforska Lagos sjöfartshistoria. Faktum är att det finns mycket mer att se om du kan släpa dig bort från golfbanan.

Ta sig runt Lagos – För att verkligen uppskatta den naturliga skönheten i landskapet, och för att besöka alla landmärken samt besöka golfbanorna, skulle det vara värt mödan att hyra en bil under hela din vistelse. Du kan enkelt göra detta i förväg och begära det fordon du väljer genom att gå online till Your-Carhire.com – specialister på biluthyrning i Portugal och njut sedan av Lagos till ditt hjärta.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar