Grand Canyon Bus Tours Spring Break 2013

Det är den tiden på året då kunniga resenärer redan planerar för Spring Break Grand Canyon-bussturer. Nu när jag har meddelat dig i förväg, överväger jag att boka din resa snart, eftersom bussturer är mycket populära under denna tid och säljer slut med extrem regelbundenhet.

Bussturer avgår dagligen från Las Vegas, NV och Phoenix, AZ. Vegas-resor går till West Rim och South Rim, medan Phoenix-turer går bara till South Rim. Det bör noteras att det inte finns någon busstrafik mellan fälgarna och att bussturer över natten kan ordnas men färre företag tillhandahåller dem.

Den mest populära roadtripen i Las Vegas är den som går till South Rim. Det är mycket prisvärt och har mycket värde. Som en all inclusive-turné får du:

  • Gratis hämtning och avlämning av hotell
  • Lite frukost
  • Lunch
  • Professionell guideservice
  • Alla Parkavgifter betalda

Resan, som kräver en hel dag, går förbi Lake Mead, Hoover Dam och Grand Canyon West innan den går in i nationalparken. Väl där har du vanligtvis cirka 3 timmar på dig att utforska området, vilket enligt min erfarenhet är gott om tid.

Slutligen, när det gäller South Rim-bussresor, finns det ett paket som inkluderar en helikopterflygning från fälg till fälg. Det är ett fantastiskt äventyr, där höjdpunkten är Dragoon-korridoren, den bredaste och djupaste delen i hela Grand Canyon! Naturligtvis kostar det mer att lägga till detta, men fördelen uppväger verkligen kostnaderna och jag uppmanar dig att åtminstone överväga det.

West Rim-turer är också all-inclusive och kräver en hel dag, men det är mindre körtid inblandad. Förutom den grundläggande rundturen, som tar dig dit och tillbaka, kan du utöka ditt äventyr genom att lägga till följande:

  • Helikoptertur till botten
  • Båttur nerför Coloradofloden
  • Biljetter till Grand Canyon Skywalk

Det fina med West Rim bussturer är att du får tid att utforska toppen. Det finns ganska mycket att se, men de viktigaste höjdpunkterna inkluderar Eagle Point, Guano Point, Hualapai Ranch och Indian Cultural Center. Framtida expansion i området inkluderar ett hotell, fler presentbutiker och en VIP-lounge där du kan koppla av bekvämt och njuta av de fantastiska vyerna.

Spring Break, det ska sägas, är en otroligt hektisk tid på Grand Canyon. Som sådan rekommenderar jag att du bokar din turné minst en vecka i förväg, särskilt om du är en grupp på tre eller fler personer. Jag vet om folk som slår tärningen och försöker läsa boken samma dag, och ibland får de platser, men det är undantaget, inte regeln.

Använd internet när det kommer till att köpa dina bussresor. De bästa erbjudandena finns online. Fler människor börjar inse detta. De upptäcker också att inte allt som glittrar är guld heller. Vill du ha de absolut bästa priserna, gå direkt till reseleverantören. Det är dessa människor som sätter priserna och kan erbjuda otroliga rabatter. Det enda att komma ihåg här är:

Du måste slutföra din transaktion på webben för att få den internetrabatten. Om du inte gör det kan och kommer att leda till att du betalar detaljhandelspriset, vilket är löjligt mer än onlinepriset.

Jag hoppas att den här artikeln hjälper dig att komma in på din drömbusstur. Jag har också inkluderat en länk i författarrutan nedan som innehåller fler tips om kanjonbussresor. Så låt oss packa, så ses vi på Grand Canyon!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar