Grand Rapids Vacation – Njut av utomhus med familjen

Grand Rapids City ligger på stranden av Mississippifloden. Det är länets säte för Itasca County och en av de bästa städerna i Minnesota State. Grand Rapids har många parker, campingplatser, resorter och rekreationsanläggningar för tusentals turister varje år. Det blev en främsta destination som erbjuder fiske, simning, paddling, båtliv och andra vattenaktiviteter. Nedan är de populära resorterna för hela familjen.

Loon Point Resort

Loon Point Resort ligger i norra Minnesota vid Wasson Lake. Den har en Clearwater-sjö som ligger på den 42 hektar stora skogsmarken. Anläggningen erbjuder fiske, vandring, cykling, kajakpaddling och bad för familjen. Andra aktiviteter inkluderar volleyboll, badminton, basket, djurliv, höstjakt, vandringsleder, skidåkning och snöskoter på vintern.

Resortboende erbjuder bekväma och rökfria stugor med nya timmerstugor. Varje stuga har sängkläder, kökshanddukar och toalettartiklar, skärmad veranda, kolibrimatare och weber-grill. Det fullt utrustade köket har kaffebryggare, mikrovågsugn och diskmaskin. Andra stugor har luftkonditionering och öppen spis.

Resortens bekvämligheter inkluderar en sandstrand, båtar och motoruthyrning, cykeluthyrning, segelbåt, kajaker, kanoter och en paddelbåt. En lodge med biljardbord och ett bibliotek finns också.

Närliggande attraktioner är Forest History Center, Scenic State Park, Black Bear Refuge, Mine State Park och Tower-Sudans tunnelbana. Anläggningen är öppen året runt och erbjuder integritet och kvalitetstjänster.

Jessie View Resort & RV Campground

Jessie View Resort ligger i norra delen av Minnesota som ligger i de natursköna regionerna i Chippewa National Forests. Anläggningen är en rymlig och fridfull semesterplats som erbjuder boende för familjer, grupper, par och tjej- och killresor. Den privata miljön på Jessie View Resort är omgiven av sötvattensjöar och bivägar, Avenue of Pines och Big Jessie Lake’s SW.

Sju stugor finns tillgängliga med rymliga planlösningar, fullt utrustat kök, köksredskap, badkar med dusch och sängkläder. Stugorna 1, 2, 6 och 7 har skärmveranda och heltäckningsmatta på golv. Varje stuga har ett picknickbord och en grill för grillning. Hyttboende kommer med bryggplats för båtar. De flesta boenden håller i 3 nätter under våren och 2 nätter på vintern.

Campare brukar bo på campingen med 44 platser vid dess sandiga strandlinje. Den består av RV Park (platå) och tält. Campingplatserna har 32 fulla anslutningsplatser med avlopp, vatten och el. Sju till tio platser är tillgängliga över natten under 1 maj till mitten av oktober för en vecka eller månad lång vistelse. Registrerade campare har full tillgång till dess bekvämligheter med dusch och släpparkeringspriser.

Andra bekvämligheter inkluderar ett kontor eller presentbutik, rekreationscenter, sjösättning av båtar, tvättmöjligheter, vedlekplats, cykelslingor, gruppbrasor, internetuppkoppling och stora boenden för återföreningar.

Southwood Resort

Southwood Resort är en familjeägd resort längs Pokegama Lake. Anläggningen är omgiven av höga tallar, vit björk och sandstränder. Anläggningen erbjuder 5 rena hytter med däck och utemöbler. Besökare kan njuta av vattensportaktiviteter och golf, samt isfiske, skidåkning, snöskoter och hundspann under vintrarna.

Stugorna är hemtrevliga med välfyllda förnödenheter. Extrasängar, spjälsängar och barnstolar finns tillgängliga för familjer med spädbarn. En vistelse på 2 nätter krävs under högsäsong. Priserna baseras på antalet personer. Därför är barn under 2 år gratis.

Lokala attraktioner är Itasca Heritage Museum, Judy Garlands födelseplats och museum och Tall Timber Days Festival.

Dessa spektakulära resorter och campingplatser i Grand Rapids bidrar till den växande ekonomin i Minnesota. Mer än 100 orter ligger inom området som erbjuder fantastisk utsikt över skogsbruk, stränder och floder som njuter av utomhus när den är som bäst.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar