Guide till Cabo San Lucas för unga resenärer

När en grupp vänner bestämmer sig för att semestra i Mexiko, kommer de vanligtvis att åka till platser som Cancun eller Tijuana. De brukar inte tänka på Cabo San Lucas eftersom det är känt som en familjesemesterplats som passar alla åldrar. Men vad de inte vet är att det finns så mycket för yngre människor att uppleva. Från att ligga tyst på stranden, hela vägen till spännande ATV-turer och ridning på stranden, denna plats har allt. Mest troligt kommer spänningen inte att ta slut förrän i gryningen eftersom det finns ett brett utbud av nattliv, inklusive dansklubbar som El Squid Row eller den berömda Cabo Wabo. Nästan alla dessa platser accepterar amerikanska dollar, resecheckar och en mängd stora kreditkort, så det finns ingen anledning att lära sig omräkningskurserna.

Stränderna vid Cabo San Lucas sträcker sig från helt avskilda till helt fyllda av spänning. Cabo San Lucas uthyrning är också tillgängliga med ett ögonblicks varsel. Familjer kanske vill till Playa Medano för att sitta på stranden och titta på människorna medan ett ungt par kan välja att ta en kort båttur över till Playa del Amor, eller älskares strand. Allt du kan göra på Hawaii kan du göra i Cabo. Vattnet är perfekt för surfing, parasailing, vattenskoter, dykning och allt annat man kan tänka sig på vattnet. Till och med valskådning är tillgänglig för de Free Willy-fans där ute. Även om vatten inte är din grej, har Cabo San Lucas fortfarande massor att erbjuda. Du kan kolla in restaurangen som öppnades av rockbandet Van Halen, eller uppleva de lokala glasblåsningsbutikerna. Fiske är också idealiskt. En kort notering måste nämnas här om shoppingen. De kubanska cigarrerna, tillsammans med designerkläder, säljs alla till taxfree-priser. Det behöver inte sägas att priserna är mer än attraktiva.

En annan anledning att semestra här på Cabo är att de tvingar dig att slappna av. Det är en daglig tradition att ta en siesta där och ingen annan kommer att vara vaken om du bestämt dig för att inte sova.

Om det vanliga liv och rörelse på ett vanligt hotell inte tilltalar någons smak, finns det alltid de berömda villorna i Cabo San Lucas som alla har vacker utsikt över havet. De är privata, rymliga villor, och eftersom det finns över 70 olika typer kommer en säkert att passa vem som helst. Dessa är fullt utrustade med kocklagade måltider, bubbelpooler och pooler. Oavsett om du letar efter en avkopplande resa med din partner eller om du vill festa i hjärtat, är Cabo San Lucas platsen för allt.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar