Hemligheter av hemlig förankring

Om du kan något om NLP, då vet du vad ett ”ankare” är.

Det tillskrivs mest Pavlov, den där ryska killen. Han gjorde några experiment och upptäckte oavsiktligt att när han ringde en klocka när han gav sina hundar middag, så skulle de salivera.

Han forskade ursprungligen om innehållet i hundsaliv, men upptäckte av misstag sambandet mellan klockor och svar.

(För övrigt är det ganska intressant hur många uppfinningar och upptäckter som verkligen skapades av en slump.)

Han började ringa på sin klocka UTAN att ge sina hundar maten, och märkte att de fortfarande skulle salivera.

Som jag sa, om du ens har hört talas om NLP, har du hört talas om den här historien.

Du framkallar någon ”känsla” hos någon, ”förankrar” det med en beröring eller en viss gest, och du har nu ett ”ankare” som du kan avfyra när du vill.

Åtminstone i teorin.

Det fungerar utmärkt på seminarier, när alla spelar med, men ute i den ”verkliga världen” är det inte så lätt, speciellt i en situation med pick up.

Det kräver en MYCKET rapport, annars kommer det att bli mycket brus i systemet.

Den GODA NYHETEN är att det finns ett mycket, mycket mer subtilt sätt att få samma effekt.

Istället för att följa den ganska värdelösa tekniken som lärs ut på seminarier, där du BERÄTTAR till den andra personen att ”må riktigt bra!” och sedan röra dem på axeln när de ”mår riktigt bra”, du håller helt enkelt ALLT på dunet lågt.

Som jag är säker på att du vet är det enklaste sättet att övertyga någon att göra NÅGOT att övertyga dem om att det var deras idé.

Hur gör du det med en söt tjej du pratar med?

Lätt!

Allt du behöver göra är att prata med henne och få fram alla de saker som får henne att må bra. Om du gör det i hemlighet fungerar det bokstavligen som magi.

Få henne att prata om sin ideala framtid, sina favorithobbyer, saker hon brinner för, ALLT som får henne att bli upphetsad.

Ju längre du pratar om dessa saker, desto mer kommer hon naturligt att associera dem med dig.

Istället för att försöka ”imponera på henne” eller ”visa värde” eller använda något lama ”kaxigt och roligt” eller ”push pull” nonsens, prata bara med henne om saker som naturligt sätter igång hennes känslor.

Och eftersom hon tittar på dig, lyssnar på din röst, stirrar in i dina ögon, kommer hon undermedvetet att associera dessa känslor med DIG.

Och precis som Pavlovs hundar började saliva när de hörde klockan, kommer hon naturligtvis att börja tänka på de underbara känslorna när hon tänker på dig.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar