Hitta det bästa Cyperns nattliv

Cyperns nattliv är varierat och beroende på var du väljer att bo kan det antingen vara avslappnat eller ett som kommer att testa uthålligheten hos hardcore klubbare fram till gryningen. För att säkerställa att du får ut det mesta av din Cypern-semester är det klokt att kontrollera vilken plats som är rätt för dig innan du bokar ditt flyg och hotell.

Besökare på Cypern som planerar att festa hela natten kommer att leta efter de områden som har de bästa barerna, diskoteken, pubarna och nattklubbarna. Dessa typer av semesterfirare kommer vanligtvis att bege sig till samma områden där de kan festa hela natten. I de riktigt upptagna områdena är barerna och klubbarna öppna till runt 07.00, där de unga publiken vanligtvis inte går ut förrän klockan 23.00. Det är då de som vill ha ett lugnare nattliv på väg tillbaka till sina hotell och lägenheter.

En av de mest trafikerade platserna för ett fantastiskt Cyperns nattliv när solen har gått ner är staden Larnaca. Ett nattliv i Larnaca är verkligen ett av de mest spännande på grund av energin som snurrar i luften som lockar alla att festa hela natten som om det vore den sista. När du är i Kyrenia är ett måste att se favoriten Bailey som har all touch av en europeisk pub. Lager duschas överallt när gästerna njuter av en flaska eller två. De som vill prova äkta cypriotisk lager måste prova Leon. Den här ölen är originalet på Cypern, en som de verkligen kan vara stolta över. Sevärdheter i Larnaca finns alla på den mest berömda strandpromenaden, som ligger bara ett kvarter från Laiki Geitonia där gästerna kan njuta av levande musik.

Om du vill ha en riktigt vild utekväll så bege dig till Ayia Napas nattliv. Det finns klubbar i Ayia Napa som passar allas smaker, från 70-talets discobarer, karaokebarer och house- och garageklubbar. Du hittar ofta folk som dansar på barerna och har det bra. Det bästa området är förmodligen huvudtorget där du hittar Bedrock, som är en bar med Flintstone-tema.

En annan fantastisk plats för nattliv på Cypern är Kyrenia där festälskare beger sig mot den populära Kyrenia-hamnen. Denna stad är inte bara upptagen på dagarna när handel och ekonomiska aktiviteter helt enkelt jongleras av lokalbefolkningen och expats. Som ett sätt att lindra de spända musklerna för en hård dags arbete väntar pubarna och barerna i Kyrenia bara på en ”våt och vild” avkoppling. De som längtar efter popmusik och technobeat kommer definitivt att bli mätta till bredden, då de kommer att dansa till det senaste beatet. De som vill ha en mer avslappnad och lugnande atmosfär kan välja att bo i EGO bar där fridfull musik svävar i luften. Den vänliga atmosfären på platsen gör ett bestående intryck som gör att gästerna fortsätter att komma tillbaka för mer.

Ligg inte bara i sängen när natten är slut på Cypern, listan över barer och klubbar att besöka är nästan oändlig och kommer att få dig att komma tillbaka för mer och mer Cyperns nattliv.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar