Hög PR bakåtlänkar – SEO Magic

Först nyligen har jag verkligen haft den typ av SEO-framgång som du läser om. Den sorten där folk börjar skriva e-böcker febrilt för att tjäna pengar innan nästa Google-smäll…

Sådant där man börjar ha visioner om att kunna dra sig tillbaka till en ö någonstans…

Faktum är att hemligheten till fantastisk SEO-framgång inte är någon stor hemlighet alls. Hög PR-bakåtlänkar fungerar varje gång. Det gäller bara att hitta tillräckligt med dessa och lägga tid på att lägga upp dina länkar med dina sökord eller sökordsfraser som ankartext.

Det viktiga är att se till att länkarna publiceras i ett område där de är Följ.

Du kommer att höra flera myter om att lägga upp dina bakåtlänkar som bör slås sönder:

  1. Sidan du lägger upp länken till måste ha en hög PageRank och inte bara själva domänen. Om webbplatsens hemsida har en hög PR, kommer SEO-saften att passera till din webbplats oavsett PR på sidan som din länk är på.
  2. Du kan inte rangordna för sökord som din webbplats inte har tillräcklig täthet för. Inte sant. Om detta var sant skulle du inte se några YouTube-videor rankade för sina taggar. Lägg bara upp tillräckligt mycket av dina länkar med ankartext så rankas du!
  3. Dina bakåtlänkar måste komma från relevanta webbplatser eller så är de värdelösa. Google vet att länkar uppstår slumpmässigt. Det räcker att länkarna kommer från High PR-sajter. De vet att människor har olika intressen, så de letar bara efter volym. Fördelen du får av webbplatsens relevans är att personer som ser länkarna är mer benägna att klicka.
  4. Webbplatser på första sidan av Google har alla tusentals inkommande länkar och det kommer att ta dig år att komma ikapp. Vissa har tusentals bakåtlänkar, men du behöver inte konkurrera med det. Du konkurrerar bara med dem som har exakt samma sökord eller sökordsfras som ankartext.

Om du letar efter High PR Web 2.0 Community-webbplatser hittar du massor av platser där du kan lägga upp dina länkar. Du kommer vanligtvis att lägga upp dem i din profil i en sektion med rubriken ”Om mig”. Det tar lite tid att ställa in dessa profiler, eftersom du bör ladda upp en profilbild och lägga till lite personlig information för att undvika att bli avstängd för länkspam.

Var särskilt uppmärksam på de webbplatser som låter dig göra blogginlägg. Det här är ett bra ställe att lägga upp artiklar och har ingen gräns för antalet länkar per inlägg. Återigen kommer detta att ta lite tid, men det viktiga är att dessa bakåtlänkar kommer att hålla länge, och det kommer även din Google-ranking!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar