Hur förbättrar ett länkbyggande företag din webbplatsposition?

Är transparens ryggraden i effektiva länkbyggnadstjänster?

En entreprenör skulle aldrig överväga att öppna ett företag utan att annonsera eller använda mun till mun för att marknadsföra verksamheten. Att starta en SEO-kampanj utan att använda länkbyggnadstjänster är mycket likt det tidigare exemplet. Webbplatsen kan erbjuda den perfekta lösningen för ett företags behov, men kanske inte lönsamt om ingen besöker webbplatsen.

Vad är länkbygge?

Innan du går in i fördelarna med länkbyggnadstjänster är det viktigt att förstå vilken länkbyggnadstjänster som faktiskt tillhandahåller köparen. Länkbyggande är att skapa band till en webbplats, som en popularitetstävling, det handlar om antalet röster, länkar, särskilt enkelriktade länkar du har jämfört med dina konkurrenter, men ännu viktigare, dessa röster eller länkar måste komma från andra värdefulla webbplatser relaterat till ditt ämne och din bransch. I slutändan kommer ett konsekvent tillvägagångssätt för att utveckla envägslänkar av hög kvalitet att spela en avgörande roll i din webbplatsrankning. Google ändrade reglerna rejält tillbaka 2003 och gjorde enkelriktade temalänkar, de länkar som är insvepta i värdefullt och relevant innehåll, de viktigaste länkarna för att bestämma webbplatsens rankning för ett visst sökord.

  • Om din länk (webbadress) finns på en annan webbplats som är en ledande auktoritetswebbplats i din bransch, måste du göra något rätt och sökmotorerna belönar dig för det men ger dig att tillskriva din länk till din rankning mer = högre ranking.
  • Varje länk ger mer trafik till din webbplats, fler besökare + bra innehåll = besökare till kund.
  • Det är viktigt att du använder ett ankarlänkformat som ser ut så här:

nyckelord-nyckelfras [http://www.YourWebsite.co.uk/keyword-keyphase]

Självklart bör formatet ovan använda dina webbplatser URL och, naturligtvis, din sidtillägg och den nyckelord du riktar in dig på.

Textformat för ankarlänk

Denna ankarlänk förser sökmotorerna med all information som behövs för att bestämma länkvärdet genom att markera det eller de sökord som du vill placeras för.

Hur får man dessa värdefulla länkar?

Det finns många olika sätt som detta kan uppnås som genom bloggar, sociala medier, virtuell korrespondens (nyhetsbrev), onlineartiklar och någon annan form av innehåll som har en ankarlänk inbäddad i sig och som sedan skickas till en annan värdefull webbplats. Detta kommer att kräva tid och engagemang för att skapa riktat, intressant och engagerande innehåll och sedan skicka in det. Det är här ett företag blir ganska värdefullt.

Hela syftet med att använda länkbyggande tjänster är att för det första ha varje sida på webbplatsen optimerad för de bästa sökorden, för det andra är det att lägga ut den mödosamma uppgiften att systemiskt skapa länkarna, vilket ofta kan vara på 000-talet för de mycket konkurrenskraftiga villkor. Ju närmare toppen av sökresultaten du är för dina sökord desto bättre avkastning på investeringen, men det beror såklart på sökorden, t.ex. ”Snabblån” vs ”gratis kattbok” vilken nyckelfras skulle du föredra att bli rankad etta för? Fraserna ”snabblån” skulle vara mer lönsamma och därmed mer konkurrenskraftiga. Fler besökare kommer att resultera i fler affärer om sökorden är rätt. Så enkelt är det. Men det är inte…

Du måste se till att sidan omvandlar besökare till kunder. Men du måste få besökarna innan du kan fokusera på konvertering. Så fokusera på att få länkarna och trafiken först och börja sedan testa för att maximera omvandlingsfrekvensen. Lätt ändå, outsourca trafiken och bygga länkar och fokusera på att få webbplatsen perfekt när dina besökare anländer.

Andra länkbyggande metoder, viktiga att känna till, inte att fokusera på

Ömsesidig länkbyggnad är ett delsystem, där en webbsida visar länken till en annan webbplats och vice versa. Det finns normalt ett avtal mellan de två webbplatsägarna, där varje sida delar den andras länk. Detta hade en gång ett stort värde, men det förändrades 2003. Ändå har ömsesidiga länkar fortfarande sin plats, särskilt om du inte kan få en enkelriktad länk till en toppwebbplats, kan det ibland vara ett sätt att få igång processen genom att erbjuder ett ömsesidigt länkutbyte.

En enkelriktad länk är en länk från en webbplats till en annan utan någon ömsesidighet. Enkelriktad länkbyggnad kan anses vara mer värdefull än ömsesidig, eftersom det inte finns någon känd orsak till länken. Detta låter sökmotorn gissa varför det finns en källa för en annan länk på en annan webbplats.

Det finns många fördelar med att bygga länkar. Processen och strategin för en reklamkampanj genom kvalitetslänkbyggnadstjänster kan jämföras med dominoeffekten. En kvalitetslänkbyggnadskampanj kommer att få din indexerad ofta av sökmotorerna, vilket kommer att förbättra rankningen av dina sidor för konkurrenskraftiga sökord. Ju högre ranking en webbplats har i sökmotorerna, desto fler besökare kommer den att locka.

SEO-företag växer fram i massor, eftersom behovet av en högre ranking och effekterna av det kan göra eller förstöra ett företag. Det är viktigt att undersöka ett länkbyggande företag innan beslutet fattas att investera så lite som £200, och så mycket som £2000 (eller mer) i SEO och/eller länkbyggande tjänster. Ett säkert tecken på att länkbyggarföretaget är välrenommerat är genom tidigare arbete. Skaffa prover som för närvarande finns på webben, för beviset är obestridligt.

Var försiktig med ett länkbyggande företag som inte erbjuder ett telefonnummer eller ett sätt att skicka snabbmeddelanden. Kommunikationsmedlet kommer att vara avgörande om det finns ett problem eller om en korrigering behöver göras. Om ett företag inte kommunicerar eller svarar direkt innan arbetet påbörjas, kan det återspegla svarstiden med arbetet.

Det finns många länkbyggande tjänster, och det är viktigt att hitta den som passar bäst för verksamhetens behov oavsett om dessa behov är lokala, nationella eller internationella. Mer är inte alltid bättre när det kommer till ett länkbyggande system; högre är snarare viktigast.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar