Hur man förvarar släpbara uppblåsbara rör

När det varma vädret har passerat och det är dags för dig att förvara dina släpbara uppblåsbara rör för vintern, hur gör du det ordentligt? Det finns bara tre saker att verkligen tänka på så att de är säkra och redo att användas nästa sommar.

Det första du vill kolla efter är vatten. All fukt överhuvudtaget kommer att ge dig en värld av problem så du vill se till att hela tuben är torr. Om det finns någon fukt inuti kommer mögel att växa, och mögel är ett problem som ingen vill ta itu med. Det kommer inte bara att lukta hemskt, utan det är inte bara en enkel ”torka den ren” typ av jobb, mögeln kan äta bort din dragbil, vilket gör att den ruttnar till den grad att den inte skulle kunna repareras. Att se till att det är väldigt torrt innan du förvarar det är den viktigaste delen.

Innerfodret som håller in all luft är den viktigaste delen av röret. Om du lämnar någon luft därinne kan den expandera i varma temperaturer och skada fodret, vilket då skulle orsaka problem nästa sommar. Se till att all luft kommer ut härifrån helt.

Det sista, som många inte riktigt tänker på, är att se till att det inte finns något direkt solljus där du ska förvara din släpvagn. Solljuset kommer med tiden att skada utsidan och orsaka inte bara färgförlust på utsidan, utan göra materialet svagt, vilket leder till eventuellt oreparerbara problem.

Så, sammanfattningsvis, se till att det är torrt, se till att det inte finns någon luft inuti det och se till att det inte finns något direkt solljus där du ska förvara den. Och, naturligtvis, se till att var du än placerar den, det finns inga naglar eller andra saker som kommer att repa en helhet – jag rekommenderar generellt att du placerar den i en låda eller någonstans där du är säker på att ett herrelöst djur inte kommer in och lägg dig på den och repa den med sina naglar.

Med allt detta i åtanke är du redo att förvara dina släpbara uppblåsbara rör tills vädret blir varmt igen.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar