Hur man tappar en dubbelhaka utan operation

Om dubbelhakor är ett verkligt problem för män, så är de en riktig mardröm för kvinnor. Oftare än inte kommer en dubbelhaka att dyka upp när vi lägger på vikt eller när vår kropp saktar ner när vi blir äldre. Vi förbränner inte så många kalorier så naturligtvis lägger vi alla lite mer i vikt när vi går upp under åren.

Dubbelhakor är vanligt för både män och kvinnor och många botemedel kan fungera för båda. Män kan ha en liten fördel eftersom de kan växa ett mycket diskret placerat skägg eller skäggstubb som kan skäras till ett designermode runt hakan för att flyta ovanpå samma dubbla haklinjer. Det finns en verklig konst i detta och många filmstjärnor och personligheter tycker att detta alternativ är helt angenämt. Men hur är det med oss ​​andra som föredrar att bli av med dubbelhakan en gång för alla?

Det första att tänka på är kosten. Jag vet att det inte är någon överraskning där men det fungerar verkligen. En balanserad kost av mineraler, proteiner och vitaminer tillsammans med regelbunden träning kommer att minska kroppsfettet och detta inkluderar ditt ansikte. Att dricka mycket vatten, minst två/fyra liter om dagen kommer inte att skada dig alls. Att dricka mycket färsk apelsin- och citronjuice är mycket fördelaktigt för dig eftersom det innehåller naturliga antioxidanter och kommer att spola bort alla gifter i din kropp.

Träning är ett riktigt måste. Jogging, tennis, squash eller racketboll till exempel kommer att tvinga dig att röra dig i olika riktningar och kommer att göra din förlorade hud mycket flexibel. Du kanske inte känner det men det kommer att röra sig åt alla håll. Titta på vilken slowmotion som helst av en idrottare så förstår du vad jag menar. Om du blandar denna rörelse med att faktiskt svettas i ansiktet har du ett perfekt recept för att gå ner i vikt så länge du håller dig borta från fet mat eller något med högt kaloriinnehåll.

Bastu är ett annat underbart sätt för dig att gå ner i vikt och är ett område så varmt att du inte kan undgå att svettas och gå ner i vikt från ditt ansikte. Efter en bastu vad sägs om en massage, speciellt en ansiktsbehandling. All gnuggning, behov och stretching av ansiktsmusklerna kommer inte heller att skada din profil alls.

Om du föredrar något lite privat i bekvämligheten av ditt eget hem kan du rikta in dig på det slappa området på hakan direkt med några enkla övningar. Med hjälp av toppen av din hand (inte handflatan) kan du försiktigt slå området uppåt. Du måste göra detta i mellan 10 och 20 minuter. Du kan fortsätta byta händer om du vill eftersom det kan bli lite tröttsamt. Gör detta två gånger om dagen i ett par veckor och bör se en viss skillnad. Denna typ av ansiktsträning är mycket populär i Asien och utövas av kineser och japaner.

En annan övning du kan göra är att använda båda tummarna och göra en rotationsrörelse i det slappa hakområdet. Det här är lite mer intensivt än alternativet för mild smäll men kan ge mycket positiva resultat. Du måste se till att du inte överdriver dessa typer av träning. Det är ingen idé att i princip slå upp ansiktet bara för att föra framgångsschemat lite närmare. Imorgon är en annan dag så försök och ha tålamod. Resultaten kommer om du är konsekvent med träningen och strikt med din kost.

Jag skulle undvika att göra några stressande nackövningar som vissa diskuterar. Detta kan orsaka några allvarliga skador på din övre ryggrad och nacke. Det är ingen idé att försöka korrigera ett område av din kropp bara för att inse att du har orsakat ett annat som har allvarligare konsekvenser. Tricket är att göra saker gradvis. Din dubbelhaka dök inte upp över natten så det kommer naturligtvis att ta tid att minska eller förhoppningsvis försvinna för gott.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar