Hur man väljer en radiostyrd båt

Cast Your Anchor är din one stop shop för populära rc-båtar. Hos Cast your Anchor hittar du heta nya föremål som nitro- och elektriska rc-båtar. Du hittar ett stort sortiment av segelbåtar, vattenskoter, ubåtar och till och med fjärrstyrda svävare. Att komma igång med rc-båtar kan vara billigt och enkelt. Våra tekniker är redo att hjälpa dig att välja rätt radiostyrd båt för alla ändamål, oavsett om det är roligt, racing eller enkel rekreation.

Vårt urval av radiostyrda båtar är alla modeller av hög kvalitet – från en färdig att köra Jetski till en off-shore racerbåt, radiostyrd båtmodellering är en mycket givande hobby. Tävla med snabba elbåtar eller producera ett mästerverk i stor skala – Cast Your Anchor-serien har valts ut för att erbjuda så många modeller av hög kvalitet som möjligt. Nitro RC-båtar kan uppnå hastigheter på 55 mph. höga hastigheter. Våra båtar kan komma 100% monterade med radio, servon, mottagare, allt installerat. Eller så kan du bygga en båt efter dina egna specifikationer. Vi är här för att hjälpa dig, så kontakta våra tekniker.

Det första steget är att välja ditt intresseområde. Från vintage racers, moderna sportbåtar och avancerade hydros till skala bogserbåtar, krigsfartyg och fiskebåtar och fritidsyachter, nästan alla typer av farkoster kan tillverkas som en RC-modell. Vilken typ av båt du väljer och vilken funktion du vill att den ska utföra avgör vad du behöver. Båtsatser finns i olika material och i alla färdigställandestadier, från råa planer till färdiga färdiga båtar (RTR). För nybörjare är RTR-kit en bra utgångspunkt. Skroven är tillverkade av plast (vanligtvis vita) och behöver inte målas. RTR-båtar tenderar att vara sportbåtar snarare än racerbåtar och betonar enkelhet och tillförlitlighet framför total hastighet eller noggranna skaldetaljer. Tanken bakom dessa designs är att göra saker enkelt för nybörjare: släpp dem bara i vattnet och njut! Byggsatser kan ha plastskrov, eller så kan de vara av glasfiber och ha en gelcoat-finish. Målning och vattentätning krävs inte med dessa, även om du kan behöva applicera dekaler. Planera på lite lätt monteringsarbete; vissa delar kan behöva limmas, putsas, slipas, borras eller skruvas ihop. Mer avancerade byggsatser har vanligtvis träskrov som måste byggas och målas. Dessa kan vara planka-på-ram, som efterliknar konstruktionstekniker i full storlek, eller de kan använda stansade plåtar för skrovytan. Båda typerna fungerar bra men kräver mer ansträngning för att montera, slipa, grunda och ytbehandla. De flesta kit kommer med en radiobox för att skydda elektroniken från vatten. Motorbåtar av olika slag utgör lejonparten av RC-farkoster. Denna grupp kan delas in i två klasser: sportbåtar och racerbåtar. Sportbåtar är designade – först och främst – för att vara roliga. Prestanda är förvisso viktigt, men inte på bekostnad av förarnöje. Likaså har många sportbåtar vågliknande egenskaper, men autenticitet tar ett baksäte för att fungera. Sportbåtar är förmodligen det bästa valet för oerfarna modellbyggare, eftersom de är designade med sikte på enkel och pålitlig drift med en hälsosam dos av fart inblandad. Racingbåtar är mer kompromisslösa och därför mer temperamentsfulla. Prioriteten i en racer är prestation; utseende och användarvänlighet är sekundära. Dessa båtar är de snabbaste, men de är också de mest underhållsrika och de mest krävande att köra

Från underhåll till uppgradering behöver du tillbehör till din RC-båt … Vill du ha en rak koll på hur man får RC-båtar att gå fort — reeeeeely fort? Cast Your Anchor erbjuder alla tillbehör som gör din RC-båtupplevelse till en fröjd. Våra tekniker delar gärna med sig av sin kunskap till dig. Cast Your Anchor är platsen för att handla alla dina RC-tillbehör.

Våra ubåtar är fullt fungerande och du kan styra ubåtar upp till 10 meters djup. Alla ubåtar inkluderar RC-ubåt och RC-kontroller. Ubåten har ett internt batteri som laddas från RC-styrenheten på cirka 6 minuter. RC-kontrollern kräver 6 AA-batterier. Utforska djupet i din akvarium, pool eller fontän med vår ubåt. Vår forskningssub för djupdykning kommer att undersöka djup upp till 10 fot samtidigt som den upprätthåller en stabil radiolänk. Dubbla motorer och fullt proportionell radiokontroll stiger upp och utför manövrar som kan slås på en krona. RC subs kan göra ett snabbt dyk eller snabb yta. Om du slutar arbeta, eller om radiovågorna inte når RC-ubåten, kommer säkerhetssystemet automatiskt att ta upp ubåten till ytan. Fantastiskt roligt för alla åldrar.

Välkommen till den spännande hobbyn att bygga, segla och tävla med radiostyrda modellsegelbåtar. Att bygga en modellsegelyacht är inte så komplicerat som man kan tro. Faktum är att konstruktionen normalt kan utföras på fyra eller fem trevliga kvällar med modellkul. Att lära sig konsten att segla radiostyrda modellyachter är ganska enkelt. Barn så unga som sju eller åtta år har blivit skickliga skeppare. Vår serie med kit har utformats uttryckligen för den person som har begränsad erfarenhet av modellbyggande. Vi utvecklade våra modeller för att vara ekonomiska och enkla att konstruera. Victor Model Products-satser är förgjutna av kvalitetsmaterial, vilket säkerställer en exakt montering på kort tid. Normalt används en tvåkanalsradio för att styra fartyget. En kanal styr rodret medan den andra kanalen trimmar seglen. En enkel tvåkanalsradio med två standardservon kan användas för att styra de mindre segelbåtarna medan de större kommer att kräva en segelvinsch för att trimma seglen, även om en servo i standardstorlek är tillräcklig för roderkontroll. Cast Your Anchor Stöder Soling 1 meter klassen. Vi har ett omfattande sortiment av reservdelar och tillbehör.

RC-segelbåtar, som alla RC-modeller, kommer i varierande grad av fullständighet. Du kanske vill njuta av att bygga en modell från ett kit, eller så vill du kanske bara segla så snart som möjligt med en ARS (Almost Ready To Sail) eller en RTS (Ready To Sail) båt, som en RTS-segelbåt bara tar minuter att montera, det brukar bara vara att koppla ihop och rigga masten och storseglet, så är du iväg! En ARS-modell kommer att vara till 90 % färdig med kanske bara några få detaljer kvar, såsom däckdetaljer, som du kan lägga till under loppet av ett par kvällar. Med en ARS-segelbåt måste du köpa separat och installera radiostyrningsutrustningen.

En standard ARS- eller RTS-modell kommer att vara 2-kanalig, sändaren är den traditionella sticktypen snarare än den moderna pistolgreppsstilen, eftersom det inte finns något behov av en gasreglage.

En servo styr roderrörelsen medan den andra servo styr båda seglen tillsammans. Det är normalt på RC-segelbåtar att en vinschservo används för att kontrollera seglen, snarare än en standardservo. Vinschservon är kraftfullare och har mer rörelse.

En standardservo är vanligtvis bra för de mindre segelbåtarna, men modeller som är längre än 20 tum kommer att kräva den mer kraftfulla vinschservot eftersom när seglen är fyllda med vind kräver de en mycket starkare kraft för att dra dem runt. Du kan upptäcka att du behöver uppgradera till en starkare vinschservo om du seglar din modell i starkare vindar än den rekommenderade hastigheten, enligt modelltillverkaren. RC-segelbåtar är ett helt annat spel än nitro- eller eldrivna RC-båtar. Du behöver inga fältutrustningsartiklar och ingen kommer någonsin att motsätta dig att du seglar din modell på en offentlig plats, eftersom det inte finns några bullerproblem.

Vi är här för att hjälpa dig njuta av sporten radiostyrd modellsegling. Oavsett om du precis har börjat, eller en gammal salt, hittar du bra information på Cast Your Anchor, allt designat för att hjälpa dig att njuta av denna blomstrande sport.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar