Inbjudan att besöka Dubai

Dubai är en fantastisk plats för en semester. Den har allt från nattklubbar till köpcentra. Det är ett bra ställe att njuta av en semester, med familjen eller på annat sätt.

Introduktion

Har du någonsin velat besöka den vackra staden Dubai? Dubai är en unik stad och en stor metropol i Mellanöstern. I ett område som är ökänt för anarki och stridigheter är Dubai en oas av fred. Detta är viktigt då en turist är säker här och framför allt Dubai är en kosmopolitisk plats och indier utgör nästan 30% av befolkningen här.

Dubai är en modern stad och man kan inte urskilja draget av den restriktiva koden som ses i andra muslimska länder. De styrande är pragmatiska och överallt är Dubai en värld av underhållning som inte kan konkurrera med. Dubai är ett turistparadis och oavsett om du är rik eller en budgetresenär har Dubai något för alla. Jag har katalogiserat några av de saker som Dubai är känt för. här är de

Handla

Alla vill handla och köpa saker, speciellt om de är billigare än hemma. Dubai är ett shoppingparadis eftersom det inte tas ut några skatter och som sådana är varor mycket billigare än de som finns i andra länder. Hela Dubai är ett tullfritt område. Dubai erbjuder cirka 25 köpcentra och de mer traditionella utomhusmarknaderna. Faktum är att några av köpcentrumen är bland de största i världen och dina ben kommer att bli trötta av att bara gå igenom dem. Toppar detta är otroliga rabatter och naturligtvis en del pruta också. Med ett ord är det en plats att handla.

Båttur

Båttur i bäcken. Dessa är alltid schemalagda på kvällen. Du plockas upp i en båt och seglar ut i Arabiska havet. Du kan se stadens skimrande ljus och det finns också ett utmärkt grillpåslag, med whisky och dryck mot betalning. Vissa kan ha en magdans också, men det är kul och värt det

Ökensafari

Detta är ett signaturobjekt från Dubai och kostar cirka 50 dollar per person. Det kräver en hel dag och inkluderar en ökentur och sedan ett besök i en beduinby. det här är roligt eftersom du kan se det lokala hantverket såväl som åka på en kamel. Om du är den moderna typen kan du hyra och bälta runt sanden i en sandskoter. det finns, men du betalar extra för det.

Det sista föremålet i safarin är en magdans i öknen. Det här är inte bara vackert utan också sexigt. Härliga tjejer dansar till arabisk musik och det är finalen på safarin. Flickor är arabiska, mest från Libanon, men nu är indiska tjejer en hit.

Burj Khalifa

. Detta är piece de resistance of Dubai. Burj är det högsta tornet i världen och man kan gå upp till 46:e våningen. Det finns underbara matställen där och på natten skimrar Dubai starkt. Du kan också besöka, The Burj al Arab, det är ett påkostat 7-stjärnigt hotell, men om du har en budget så tvivlar jag på att detta hotell passar din budget.

Stränder parker och trädgårdar

Detta kommer att förvåna dig att sådana saker finns i öknen. Ja, de är och man kan besöka Miracle-trädgården, stränderna (badkläder eller enkel Bikini är inte bar). Det finns fina vägar och havet har utmärkta vattenfronter. Dubai har också en djurpark och massor av ställen att bara ta bort tiden. Dubai Museum är värt ett besök liksom Gold Souk (marknaden). Du kommer att älska guldsmyckena, billigare än någon annanstans i världen.

Om du letar efter kvinnligt sällskap. Ingen svett, härliga ryska och ukrainska tjejer finns tillgängliga och de kommer att sjunga, spela piano och göra allt annat.

Sista ordet

Dubai har massor av andra nöjescentra. det finns nattklubbar där indiska och ryska tjejer dansar. Det är helt enkelt jättekul. Inte konstigt att det är känt som El Dorado of the East. Bara för rekordet kommer miljoner till Dubai och efter JFK-flygplatsen är det den mest trafikerade i världen, så jag föreslår att bli en del av detta hav av mänsklighet och besöka Dubai.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar