Joyland Amusement Park, Lubbock, Texas – En fantastisk semester- och resmål

Det finns förmodligen ingen plats som gnistar sinnet med sevärdheter och låter så underbara som de man kommer ihåg när någon nämner orden, nöjespark. Människor i alla åldrar gillar nöjesparker, och om du av någon konstig anledning inte gör det, så är du undantaget när det kommer till att vara människa.

När det gäller nöjesparker är Joyland Amusement Park i Lubbock, Texas, en plats som säkerligen kommer att göra en mycket rolig dag för alla besökare.

Joyland Amusement Park har över trettio fantastiska åkattraktioner för att tillfredsställa även den mest kräsna nöjesparksägaren, och har åkattraktioner som passar alla åldrar. För de unga som kommer på besök finns det många turer de kommer att njuta av, som att bli pilot på en helikopter.

Ta tag i kontrollerna och styr en helikopter när den flyger över himlen, så långt din fantasi kan räcka. Ta en tur tillbaka i tiden när du kör en antik bil. Bli kapten på en båt och åk på denna underbara attraktion över ett vattenfyllt område, och det finns många fler åkturer för barnen att njuta av.

För familjen och de äldre som gillar de mer långsamma, avkopplande åkarna, varför inte klättra ombord på karusellen och njuta av musiken och sevärdheterna. Ta en avkopplande men spännande tur runt parken ombord på ett tåg, eller njut av de andra familjeturer. För besökare som vill ha alla skräck och spänningar med de snabba terrorstilsritterna, det finns massor som säkerligen kommer att tillfredsställa alla.

Upplev att falla till marken från över hundra fot i luften, utan att egentligen krascha in i den, på Dare Devil Drop. Håll i magen och allt annat medan du njuter av att snurra, vända och röra dig i höga hastigheter på Tilt-A-Wheel. Förutom de åkattraktioner jag nämnde, och de många andra som jag inte gjorde, finns det också vattenåkningar, när denna artikel skriver har Joyland Amusement Park över trettio åkattraktioner.

Förutom alla åkattraktioner, glöm inte godsakerna att äta och dricka när du besöker Joyland Amusement Park. Bara några av de livsmedel de erbjuder är; trattkakor, sockervadd, popcorn, hamburgare, korv, pommes frites och massor av andra goda matvaror.

För drinkar och godsaker, varför inte prova rakglass, i någon av de många smakerna som erbjuds, eller vad sägs om en kaffe eller varm choklad. Om det är för varmt, eller inte den tid på dagen för dig att vilja ha en varm kaffe eller varm choklad, njut av en kall läsk, eller en underbar milkshake eller någon av de andra läckra dryckerna.

Joyland Amusement Park, erbjuder alternativ för att spara lite pengar, såsom armband, samt flera erbjudanden och rabatter som hålls på olika dagar och tider i veckan. Det finns också rabatter och specialerbjudanden med mera, för skolresor, grupper, födelsedagsfester och vad du och dina grupper behöver.

Du kan publicera den här artikeln i ditt ezine, nyhetsbrev eller på din webbplats så länge den är omtryckt i sin helhet och utan modifiering, förutom för formateringsbehov eller grammatikkorrigeringar.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar