Letar du efter den bästa yachtchartern – filmfestivalen i Cannes erbjuder lyxcharter

För yachtcharter är Cannes platsen att gå till när du vill uppleva livet för de rika och berömda. Ta del av den berömda filmfestivalen i Cannes och kryssa längs den franska rivieran. Från det ögonblick du kliver på yachten kommer det att finnas en professionell besättning som servar dig. Även om yachtcharterbolaget kan föreslå en resplan, kan du ha olika platser du vill besöka. Så länge det finns bra ankarplatser kan du välja din egen resplan med yachtcharter. Cannes är den ultimata destinationen, men det finns många sevärdheter att se längs vägen. Yachtcharter i Cannes är svåra att slå.

Du behöver inte välja lyxyachtcharter. Cannes har också bareboat-yachtcharter som du kan besätta på egen hand så länge du har seglingserfarenhet. Du måste också vara mycket medveten om skillnaderna i segling i den här delen av världen om du aldrig har gjort det förut. Om du vill chartra en yacht, kommer Cannes-experter att berätta för dig att det är bäst att göra din första resa med en erfaren besättning och lära dig vad de potentiella farorna kan vara. Sedan kan du chartra en yacht på egen hand och ge dig ut på ett unikt äventyr.

Tekniken har tagit sig in i yachtcharter. Cannes lyxyachter har internetanslutningar så att du kan hålla kontakten med hemmet eller kontoret medan du njuter av din tid till sjöss. Om du bokar en bareboat-charteryacht tillhandahåller Cannes yachtcharterföretag inte internetåtkomst på dessa båtar. Tanken är att du ska njuta av spänningen med segling, så att du inte kommer att ha bekvämligheterna hos lyxyachter. Om du väljer en yachtcharter med besättning har du fortfarande en kock som kan laga dina måltider, så att du kan njuta av smaken av Cannes såväl offshore som på land.

Välj Cannes som en av dina anlöpshamnar när du bokar yachtcharter. Cannes har all känsla av att leva livet fullt ut. Om du planerar din semester runt filmfestivalen i Cannes, kommer du att vara en av många som chartrar yachter till Cannes vid den här tiden på året. Detta ger dig en möjlighet att gnugga dig med stjärnorna i filmbranschen och ta in några av årets bästa filmer. Du måste planera resan och vara mycket säker på antalet passagerare du vill ta med dig på yachten. Internationell sjörätt säger att det inte får finnas fler än 12 passagerare på yachtcharter. Om du tänker ha mer än detta nummer i ditt sällskap måste du meddela yachtcharterbolaget så att det kan få den särskilda registreringen som krävs.

När du bokar yachtcharter med besättning till Cannes måste du lämna dina husdjur hemma. De flesta yachtcharterbolag tillåter inte husdjur ombord och på grund av närheterna är rökning förbjuden inomhus. Om du reser till Frankrike från ett annat land i det uttryckliga syftet att boka en yachtcharter, måste du uppvisa ditt pass för att gå ombord på yachten. Charter till Cannes är föremål för tull- och immigrationsreglerna och -föreskrifterna.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar