Leva livet i det gudomliga flödet

Hur skulle du vilja att varje ögonblick av varje dag skulle kännas som om det ena miraklet händer efter det andra? Hur skulle du vilja uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar utan onödig kamp eller ansträngning?

Det är möjligt. Det kallas att leva livet i det gudomliga flödet.

Oavsett om du är medveten medveten om det eller inte, finns det ett gudomligt flöde i ditt liv som ständigt guidar dig mot en enkel uppfyllelse av ditt hjärtas önskningar. Tricket är att lära sig att känna igen och samarbeta med det flödet, istället för att blockera eller begränsa din upplevelse av det.

Lyckligtvis är det inte särskilt svårt att lära sig att göra. Faktum är att det finns två grundläggande steg som du kan ta just nu för att börja leva livet i det gudomliga flödet.

Steg ett är att helt enkelt vara uppmärksam. Det gudomliga flödet guidar dig ständigt mot en enkel uppfyllelse av ditt hjärtas önskningar. . . ständigt! Men för att dra fördel av den vägledningen måste du vara medveten om de subtila sätt som flödet försöker vägleda dig.

Här är tre sätt att få vägledning från det gudomliga flödet:

För det första får du ständigt riktning från din egen intuition. Din intuition är den mest värdefulla och pålitliga källan till vägledning du har. Det är det gudomligas ande inom dig. Det är det gudomligas ande som är du! Din gudomliga ande vet alltid nästa rätta steg att ta. Och den försöker ständigt berätta vad det steget är. Så ta dig tid att sakta ner, bli tyst och lyssna på den stilla, lilla rösten. Hedra det. Respektera det. Följ det.

En andra form av vägledning kommer till dig genom andras visdom. Det gudomliga flödet talar ofta till dig genom de människor som korsar din väg. Det är genom deras visdom – deras intuitiva vägledning – att du ofta leds till ditt nästa rätta steg. Det betyder inte att du måste acceptera och agera på allt som alla säger till dig. Men du bör åtminstone vara öppen och mottaglig för andra, och villig att överväga vad de har att säga.

Ett tredje sätt som det gudomliga flödet kommunicerar med dig är genom tecken, tillfälligheter och synkroniteter. Dessa händelser är inte bara en slump eller tillfällighet. De är meningsfulla. De är gudomligt utformade för att öppna dörrar för dig och skapa möjligheter för dig som ett direkt svar på din önskan. Men du måste vara uppmärksam på dessa tecken och synkroniciteter. Och du måste agera på dem. Du måste gå in genom de dörrarna och dra nytta av de möjligheterna.

Vilket för oss till det andra steget för att leva livet i det gudomliga flödet: Du måste släppa taget om det du tror att du vet. Det gudomliga flödet guidar dig ofta till ditt bästa på ett sätt som är mycket annorlunda – och mycket bättre – än något du någonsin skulle komma på på egen hand. Men för att dra nytta av den vägledningen måste du vara försiktig så att du inte förhastat avfärdar den eller åsidosätter den för att ”du vet bättre”.

Det betyder inte att du måste glömma allt du har lärt dig, eller ignorera de slutsatser du har dragit baserat på dina erfarenheter. Det betyder helt enkelt att du måste ha ett öppet sinne – och inse att det alltid finns mer att veta än du vet för närvarande. Så säker som du är om något, om du är villig att erkänna att det fortfarande kan finnas något som du bara inte har tänkt på, kommer du att lämna en öppning i ditt sinne som är tillräckligt bred för att gudomlig vägledning ska kunna komma igenom.

Så där har du det. Släpp det du tror att du vet. Och var uppmärksam på flödet. Sluta försöka tvinga saker att gå som du tror att de borde gå, och var villig att gå i en riktning som är annorlunda än vad du planerat eller förväntat dig.

Gör dessa två saker, och du kommer att börja leva ett liv som är dramatiskt mer tillfredsställande, oerhört mer glädjefyllt och, utöver allt, anmärkningsvärt enkelt!

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar