Mannen i syndafloden

I dessa svåra tider som vi alla lever i världen över tänkte jag att jag skulle posta en uppdaterad artikel som jag skrev för många år sedan för att hjälpa alla som behöver en hjälpsam ”mind shift” under denna C-19-pandemi som påverkar oss alla.

Du kanske har hört historien om mannen som fångades i en översvämning som hade en djup tro på Gud. När översvämningsvattnet steg sa hans grannar till honom: ”Du måste gå, översvämningen kommer att tvätta bort allt.”

Lugnt svarade mannen: ”Det är inget problem, Gud kommer att rädda mig.”

När vattnet fortsatte att stiga till andra våningen i mannens hus kom en båt förbi med bärgare. De sa, ”Snabbt, gå in, översvämningen kommer att tvätta bort allt.”

Återigen svarade mannen: ”Det är inget problem, Gud kommer att rädda mig.”

När översvämningen förvärrades tvingades mannen klättra upp på taket till sitt hem. En helikopter kom, kastade ner en stege och räddarna sa: ”Klättra upp. Översvämningen är på väg att tvätta bort allt.”

En gång till sa mannen: ”Det är inget problem, Gud kommer att rädda mig.”

Till slut spolade översvämningen bort allt och mannen drunknade.

När han nådde himlen såg han Gud. Det första han frågade var: ”Herre, jag var så säker på att du skulle rädda mig, vad hände?”

Mycket förvirrad sa Gud till mannen, ”Jag vet bara inte, jag skickade grannar, en båt och en helikopter för att rädda dig.”

********

Arbetar du med att få medvetenhet att medvetet ”se” de dolda möjligheter som finns i ditt liv just nu? Ja, tro det eller ej, det finns möjligheter som väntar på dig även i denna svåraste tid.

Eller har du ”spelat det säkert” och gjort samma saker som du alltid har gjort i livet och fått samma resultat som du alltid har fått? Det kanske är dags att ”träda utanför din box?”

Vill du vara som mannen i syndafloden som helt enkelt inte kunde ser de livsförändrande möjligheterna framför honom, eller är du redo att börja leta med en ny uppsättning ögon på ditt liv och upptäcka de många möjligheter som virvlar runt omkring dig just nu?

Budskap om undergång och dysterhet omger oss överallt under denna pandemi, men du är den som har kontroll över vad som händer i ditt liv. Visste du att under den stora depressionen på 1930-talet blev tiotusentals vanliga människor mycket rika och rika?

Detta var en av de värsta ekonomiska perioderna i vårt lands historia men många människor valde att leta efter möjligheter som den allmänna befolkningen inte kunde ser.

Saker och ting var så dåliga att de flyttade sina tankesätt bort från sina egna problem och fokuserade på hur de kunde hjälpa andra människor att leva ett bättre liv, och svar och lösningar dök upp för dem och de agerade på dem. Och deras liv förändrades för alltid!

Möjlighet finns alltid närvarande, hela tiden, i allas liv… OM du väljer att leta efter det, erkänn det och agera utifrån det. Och möjligheter finns i ditt liv just nu i dessa tuffa tider vi lever i just nu.

Det spelar ingen roll vilken typ av arbete du gör för att försörja dig, vad du har för hobbyer och intressen, var du bor, vilken inkomstnivå du har eller hur mycket utbildning du har.

Möjligheter finns alltid för människor som bestämmer sig för att söka i ALLA områden av sitt liv efter idéer som kan förbättra livet för dem själva och andra.

Börja ställa dig själv frågor om ditt liv som du vanligtvis inte tänker på. Det här är en utmärkt tid när större delen av världen stannar hemma.

”Vad kan jag göra för att göra livet bättre för mig, min familj och andra?”

”Med mina unika färdigheter och talanger har jag lärt mig hur jag kan hjälpa andra att göra sina liv bättre?”

”Hur kan jag använda mina passioner och intressen för att förbättra mitt liv och andras liv?”

När du börjar ställa frågor till dig själv om hur du kan göra skillnad i någons liv börjar du ta fram nya möjligheter under vardagens dimma och de börjar dyka upp för dig.

När du börjar fokusera på och tänka på idéer om hur du kan göra skillnad sker en förändring i ditt tänkesätt och ditt perspektiv, och du öppnar möjligheternas dolda dörrar.

Ditt sinne börjar få mer klarhet och du börjar ser saker du aldrig lagt märke till tidigare.

När du flyttar dina tankar och känslor till hur du kan hjälpa andra blir ditt eget ego mindre och detta orsakar en högre medveten medvetenhet av situationer, händelser och omständigheter i ditt liv som du tidigare inte var medveten om.

När du övergår till att fokusera på vad du kan göra för att göra skillnad framkallar du en övernaturlig energi som andra människor kan känna och fler människor kommer att dras till dig naturligt med möjligheter för dig.

Det är då tidigare dolda möjligheter börjar dyka upp mystiskt inom många områden i ditt liv. Det är då du börjar utveckla den där nya uppsättningen ögon för att se världen igenom.

Tillsammans med den nya uppsättningen ögon kommer du också att njuta av en ökad känsla av lugn, mental klarhet, och du kommer att sända ut kraftfulla känslor som attraherar människor till dig.

Tänk på det… varje område av ditt nuvarande liv, inklusive din familj, arbete, hobbyer, intressen, gillande och till och med ogillar, har osynliga kraftfulla möjligheter tillgängliga för dig hela tiden!

Gräv in i de olika områdena i ditt liv och upptäck hur du kan göra skillnad i andra människors liv med din passion och kunskap inom vart och ett av dessa områden.

Belöningarna kan vara livsförändrande.

Varför inte ta sig tid i dessa utmanande dagar vi lever i att söka efter och upptäcka dolda möjligheter som finns i ditt liv just nu.

Eller skulle hellre bli ploppad framför TV:n varje kväll, uppgiven till det faktum att ditt liv är vad det är och det kommer inte att bli bättre?

Var inte som mannen i syndafloden. Gå inte förbi livsförändrande dolda möjligheter. Leta efter dem… CoachDoug

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar