Mattrengöringsmaskin från Hoover

Från mycket råa utrustningar till tekniskt avancerade maskiner, Hoover var pionjär och revolutionerade själva konceptet med hemstädning. Det är nästan hundra år sedan Hoover släppte sin första sugmaskin någonsin, som designades av uppfinnaren Murray Spangler. En nu Hoover är fortfarande i framkant av tekniken med en rad högteknologiska rengöringsmaskiner som dammsugare. Mattrengöringsmaskin Hoover recensioner kommer att berätta allt som finns att veta om rengöringsmaskinerna. Att läsa recensioner är ett sätt att ta reda på hur maskiner fungerar och kvaliteten på deras prestanda.

Hoover har en mängd olika hemstädmaskiner. Den har både påsade och påslösa rengöringsmedel att välja mellan. Företaget tillverkar stående städare, cylindertyper, handhållna och även de stora kommersiella maskiner som du ser professionella städföretag använda.

De upprättstående maskinerna var den första typen av Hoover som någonsin byggts och dessa följde Spanglers ursprungliga koncept och design. Tidigare modeller av Hoover stående rengöringsmedel var stora och tunga. De var endast utrustade med sugförmåga. Nyare modeller har dock en mängd funktioner inklusive antingen mikro- eller hepa-filtreringsanordningar, vilket gör maskinerna idealiska även för allergiker.

Bland de senaste Hoover upprättstående modellerna finns Hoover Self-Propelled WindTunnel™. Denna utrustning kan plocka upp smuts genom självgående åtgärder. Den här är av den påslösa modellen och har bland annat ett nytt lättanvänt flip top-lock, no-touch filterrengöringssystem, 15″ rengöringsbredd med dubbel borstomrörare och en 12 amp motor.

Städare är bäst för hem som har omfattande mattor. Men när golv mattas selektivt verkar cylinderrengöringsmedel vara mer lämpliga. Det var på 1930-talet som den här typen av städare blev populära. Precis som de upprättstående modellerna erbjuder Hoover ett komplett sortiment av påsar och påslösa rengöringsmedel av cylindertyp. De gör också kompakta och fullstora modeller som kan passa hushållens behov.

Bortsett från de två typerna av golvrengöringsmedel ovan, är Hoover också känd som en tillverkare av Hoover SteamVac-serien som är bästsäljande upprättstående djuprengörande vattenextraktorer. Dessa Hoover SteamVacs har funktioner som motordrivet handverktyg och skurverktyg som kan rengöra både mattor och hårda golv.

Hoover SteamVacs ser ungefär ut som de vanliga upprättstående dammsugarna. Skillnaden är att du tillsätter varmt vatten i städaren. SteamVac rengör sedan mattan med ånga och suger upp vattnet på mattan eller golvets yta.

Några av SteamVac-modellerna inkluderar SteamVac Agility som har uppvärmda rengöringsfunktioner och spinnskurborstar och ett motordrivet handverktyg. Samtidigt erbjuder SteamVac Dual V-modellen användarna kant-till-kant rengöring och tar bort mer smutsigt vatten. Om du inte är nöjd med dessa två kanske SteamVac Dual V Widepath med automatisk sköljning skulle passa dina behov bättre. Den här har sex avtagbara roterande borstar och automatiskt blandningssystem för tvättmedel. Plus den automatiska sköljfunktionen tvättar mattan när den rör sig framåt och sköljer den när den dras bakåt.

Hoover är ett välkänt och respekterat varumärke. Dess år av erfarenhet och kunskap om husstädverktyg har gjort företaget till certifierade experter på området.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar