Mini pontonbåtar

Minipontonbåtarna är lätta, erbjuder lätta manövrerbarhet, konstruerade i ett kraftigt aluminium, erbjuder ett generöst platt däck på 8′ x 6′ (på en 11 fot) och monterade på två pontoner med 12 tums diameter. Dessa kompakta pontoner är lämpade för skyddade vattendrag eller sjöar med begränsad gaskraft.

Minipontonerna är 11 till 15 fot långa och kan fungera i mycket grunt vatten. Detta ger en stor fördel för fiskeentusiasten – möjligheten att nå de fiskeplatser som en gång var otillgängliga eller en utmaning att nå i en större Jon eller Bass båt. Pontonerna fungerar med en gas- eller elektrisk trollingmotor och kan styras med en handhållen fjärrkontroll eller fotkontroller med sladd för enkel användning.

Minidäcksbåtar erbjuder två val – ett helt öppet däcksområde utan inventarier och tillbehör som är idealiskt som bad- eller badplattform. Eller om fiske är på agendan kan det vara klokt att välja en miniponton som är utrustad med två eller tre piedestalsäten, och utan något som blockerar sikten eller för att komma i vägen för att kasta från vilken position som helst.

Det är möjligt att utrusta dessa pontoner med ett urval av tillägg för extra komfort. Dessa sträcker sig från säkerhetsräcken, greppvänliga bär- eller förtöjningshandtag och avtagbara bord till solskivor. Den lätta vikten hos dessa minipontoner erbjuder också enkel lastning och dockning.

Mini pontonbåtar är lätta, erbjuder stensäker prestanda på vattnet och är den perfekta arbetsplattformen för en mängd olika sportaktiviteter, som fiske, jakt eller dykning. Eller för en mer avkopplande tid, välj en tur ut på en lugn flod, sjö eller ånga för att njuta av ett dopp, sola eller bara för att umgås.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar