Om du har råd med en semester – du har råd med en kryssning!

Vissa semester är bara roligare än andra!

Det kommer att finnas väldigt få gånger i ditt liv när du är helt fri. Fri från bekymmer, ansvar, sysslor, deadlines, tidtabeller, ringande telefoner eller krävande röster. Det är dags att börja planera för en sådan semester och du känner dig överväldigad av alla val.

Du kanske letar efter en plats som hela familjen kan njuta av. Kanske en romantisk semester eller en plats för att träffa människor. Samtidigt vill du ha mycket för pengarna. Känns det som en omöjlig uppgift? Då kanske du inte har funderat på att cruisa.

Med så många destinationer och så mycket att göra på dagens kryssningsfartyg håller det på att bli ett mycket populärt alternativ till mer traditionella semesterresor. Vänta lite, tänker du kanske, jag trodde att kryssningar inte var något för mig.

Inte längre. Dansklubbar, sportanläggningar, liveunderhållning, filmer, klasser, kasinon och övervakade barnaktiviteter är bara några exempel på hur kryssningsfartyg vänder sig till människor i alla samhällsskikt.

En av de största fördelarna med cruising är att det är all inclusive. I kostnaden ingår alla måltider, 24-timmars rumsservice, stuga och underhållning för att bara nämna några. När du väl är ombord kommer du att bli förvånad över mångfalden av aktiviteter och landutflykter att välja mellan – eller så kan du välja att inte göra något annat än att lounge på däck.

Gör dig redo att bli bortskämd i en säker och avkopplande miljö. Den höga kvaliteten och bekymmersfria miljön kommer att göra det till en sann flykt från den ”verkliga världen”. Och vilket annat semesterhotell låter dig somna på natten och vakna upp till ett nytt land vid din ytterdörr varje morgon?

Njut av god mat varje kväll vid ditt reserverade bord. Varsågod, smaka flera aptitretare. Prova mer än en soppa. Om du inte kan välja mellan två sallader, ta båda. Varje kväll skäm bort dig själv med sådana internationella förrätter som Beef Wellington och Duck a l’Orange.

Och säg aldrig nej till desserter som kan innehålla sådana mästerverk som Baked Alaska. Varje måltid är ett evenemang designat just för dig. Så tillfredsställ alla dina begär och gå sedan ut ur matsalen utan att någonsin betala en räkning.

Oj, äta för mycket? Att hålla sig i form är lätt. Varje flytande resort har en spa-anläggning med toppmodern gymutrustning och aerobicsklasser. Och du kommer att älska att jogga på däck i den friska havsluften. Koppla sedan av, ta en massage, ånga eller bastu eller bara ett dopp i poolen.

Om du tror att du alltid är omgiven av andra gäster, tänk om. På ditt skepp är det lätt att hitta ett lugnt hörn för att begrunda havet, läsa en bok från biblioteket, hålla det där intima samtalet eller bara räkna dina välsignelser.

Oavsett om du är nygift eller firar ditt 50-årsjubileum kommer du att känna den speciella magin med att vara på ett kryssningsfartyg milsvida ut till havet. Vilket inte är att säga singlar inte kommer att njuta av en havsgående semester. I själva verket kommer de att ha en viskning.

Oavsett om du älskar musikaler, hårdrock, country eller storband hittar du båtar som spelar din låt. I showroomet kommer du att heja på Vegas-revyerna. Planera inte på djupa samtal i dansklubben med hög energi; Spara dina föredrag för vännerna du kommer att träffa i pianobaren för allsång, eller för varandra när du promenerar längs däcket innan du svänger in.

Ingenting på jorden kan jämföras med värdet av en kryssningssemester. För på en kryssning täcker ett lågt pris nästan allt. Alla dina måltider ingår. Nästan alla aktiviteter ombord ingår. Även underhållning ingår.

Jämför det med de flesta landsemestrar när du ständigt ställs inför extra kostnader och krångel med bokningar, bemannad parkering, köpa teaterbiljetter och leta efter saker att göra.

Har du råd med en kryssning? Absolut!

Och vilken landsemester kan ta dig från en exotisk destination till en annan medan du dansar och äter eller drömmer hela natten!

Sid Kaplan

http://www.cruisevacationsguide.com

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar