Osynliga hundstängsel – Hur man skapar avbruten tråd som inte korrigerar ditt husdjur

När du installerar ditt eget osynliga hundstängsel, kommer du troligen att vilja installera åtminstone några tråd som inte avger en korrigerande signal – till exempel tråden som ansluter din sändare (enheten som driver ditt stängsel) till den yttre inneslutningsslingan. Lyckligtvis är det snabbt och enkelt att skapa ”inställd” hundstängseltråd när du vet vad du ska göra!

Så här skapar du avbruten tråd:

  1. Klipp en bit tråd som är mer än dubbelt så lång som du i slutändan kommer att behöva. Till exempel, om du vill använda den avbrutna tråden för att ansluta två rabatter som är 20 fot från varandra, klipp av en bit tråd som är cirka 45 fot lång.
  2. Vik tråden på mitten runt en ankarpunkt. Du kan använda ditt garageporthandtag, ett litet träd eller en metallstolpe som ditt ankare – se bara till att du väljer något mycket robust som inte rör sig.
  3. Sätt i båda ändarna av din tråd i änden av en borrmaskin. Se till att stänga borrstiften mycket tätt, precis som du skulle göra med en borr.
  4. Tryck försiktigt på borrmaskinens avtryckare. Du vill att tråden ska vrida sig ganska hårt runt sig själv, men inte så hårt att den går sönder.
  5. Klipp av tråden som är öglad runt din ankarpunkt. Nu har du kvar en lång bit tvinnad tråd som har fyra fria ändpunkter.

När du drar två längder hundstängseltråd tätt mot varandra avbryter du korrigeringssignalen som ledningarna normalt skulle avge. Så du kan använda den tvinnade tråden du just skapade för att ansluta områden som ska korrigera din hund till områden där din hund tillåts ströva omkring.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar