Penisutslag från gymmet: Träna utan att kliar

Att träna på gymmet – nu är det något som får en kille att må bra! Visst, det finns svett och ansträngning, men det lönar sig när en kille tittar sig i spegeln och ser resultatet. (Och det hjälper att en killes partners gillar att se resultaten också.) Det som inte är så positivt är när en kille får lite penisutslag från sina besök på gymmet. Eftersom penishälsa aldrig bör offras för att bli polerad, lönar det sig att vidta åtgärder för att förhindra ett penisutslag från gymmet (och att behandla det om man ändå smyger sig in).

Inte ovanligt

Det är ingen överraskning att ett penisutslag ibland dyker upp bland gymråttor (eller till och med bara killen som ibland stannar till för ett träningspass). De fysiska utgifterna, oavsett om det gäller att ta en yogaklass, slå vikterna eller spendera tid på en cykel, orsakar svett och svett uppmuntrar bakterier. Dessutom kan vissa män med mycket känslig penishud få utslag bara av exponering för för mycket värme. Och naturligtvis finns det problemet med bakterier, bakterier och svampar som andra gymbor har tagit in till lokalerna.

Tips

Så förutsättningarna är mogna för utveckling av penisutslag. Vilka åtgärder kan en kille vidta för att skydda sin penis?

– Använd handdukar. Nuförtiden är de flesta gym generösa med att tillhandahålla ett stort utbud av fräscha, rena handdukar och killar måste använda dem. (Om handdukar inte levereras av gymmet, måste en kille se till att ta med sina egna.) Många män använder dessa handdukar för att torka av maskiner efter att de har använt dem, vilket är bra; men de måste också torka av dem före användning – ifall den förra killen inte var så omtänksam eller missade några svettiga rester.

Men det räcker inte att använda de där handdukarna på gymgolvet. Se till att använda dem i omklädningsrummet också. Lägg en på bänken innan du sätter dig, särskilt efter att du tagit av dig kläder. Och killar som gillar att koppla av i bastun eller ångbadet i naken bör definitivt ta med en handduk och sitta på det. Med alla bara fötter i omklädningsrum kan vilken kille som helst med fotsvamp av misstag sprida sin svamp runt området – och det är samma svamp som orsakar jockklåda.

– Var självisk. Vi lärde oss som barn att dela är viktigt, men det är okej att vara lite självisk när det kommer till gymmet. Om en man lånar en kille en handduk kan den komma tillbaka med en svamp på sig. Låt någon kille låna den där rakhyveln och ägaren kan ångra sig – speciellt om han bestämmer sig för att göra lite manscaping med den senare och får utslag. Även något så till synes ofarligt som att dela tvål kan vara problematiskt; killar med känslig hud kan utveckla en allergisk reaktion mot hudceller kvar på rengöringsmedlet. Låna aldrig en annan killes jock eller underkläder; det är bara att tigga om penisutslag!

– Håll dig fräsch. En man bör inte börja sitt träningspass i samma t-shirt och shorts som han bar för att klippa gräsmattan eller kratta löven. Att börja med svettiga kläder, särskilt klängiga underkläder och shorts, ökar risken för utslag på gymmet. Använd fräscha kläder till träningen och ta med ytterligare en uppsättning fräscha kläder (inklusive underkläder) efter duschen – och se till att torka av mandelarna ordentligt efter duschen.

En kille kommer också att vara mindre benägna att få penisutslag på gymmet om hans manlighet hålls i toppform. Regelbunden användning av toppklass penis hälsokräm (sjukvårdspersonal rekommenderar Man1 Man Oil, som är kliniskt bevisat mild och säker för huden) kan hjälpa. Välj definitivt en kräm som innehåller vitamin A. Även känd som retinol, vitamin A har häftiga antibakteriella egenskaper som attackerar bakterierna som trivs på mörka, varma, fuktiga platser. Krämen bör också innehålla en kombination av fuktighetskrämer, som naturligt sheasmör och vitamin E, som kan låsa in de hälsosamma fuktgivande oljorna som hindrar huden från att bli sprucken och benägen att bli utslag.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar