Planera ett boende i Dubai med nya priser på marknaden för möblerade lägenheter

Visst har du hört mycket om 5-startshotell i Dubai som Burj Alarab, Al Qsr och Jumeirah. Att bo en kortare vistelse på den här typen av hotell behöver spendera mycket pengar, men om du inte avsätter mycket pengar för detta behöver du en annan lösning för det. Speciellt om du planerar att stanna i Dubai i några veckor eller några månader, erbjuder jag dig att tänka på att bo i en möblerad lägenhet eller en servicelägenhet.

Under de senaste månaderna har hyrespriserna i Dubai sänkts på ett övertygande sätt. Så du kan hitta din perfekta hyreslägenhet som passar din budget.

Med en stor databas av möblerade bostäder över hela Dubai kan du få din perfekta hyra oavsett om det är budget eller lyx! Möblerade lägenheter och villor på månadsbasis i Dubai hjälper dig att spara pengar. Det finns många kända bostadsområden som Dubai Marina, The Greens, Jumeirah Lakes Towers (JLT), Jumeriah Beach Residence, Springs, Burj Dubai, The Lakes, Jumeriah Beach Road, Al Barsha och Umm Suqeim.

Låt mig presentera några av de bästa platserna för en kortare vistelse i Dubai.

Dubai Marina är en av de största konstgjorda strandpromenaden i världen och erbjuder sina invånare en frisinnad atmosfär och energigivande kosmopolitisk livsstil. Det är ett stadscentrum vid vattnet, jämförbart med de mest exklusiva strandområdena i världen. Dubai Marina är idealiskt beläget i den nya högteknologiska utvecklingen av Dubai, inklusive Dubai Internet och Media städer.

Enligt marknadspriset i maj 2009 kan jag ge dig en uppskattning av hyresavgiften, men du bör veta att priserna beror på läge, kvalitet på möbler och utsikt över fastigheten:

Fullt möblerad lägenhet i Dubai Marina:

1 sovrum: Cirka 7 000 AED per månad

2 sovrum: Cirka 20 000 AED per månad

Jumeirah Lake Towers – JLT ligger i det populäraste distriktet i New Dubai, nära golfbanor i toppklass och nöjesställen, såsom Wild Wadi, Mall of the Emirates (med sin inomhusskidbacke) och Ibn Battuta Mall . Ett antal badorter ligger i närheten för tillgång till strandfaciliteter.

Fullt möblerad lägenhet i Jumeirah Lake Towers:

1 sovrum: Cirka 10 000 AED per månad

2 sovrum: Cirka 12 500 AED per månad

Jumeirah Beach Residence – JBR förändrar ansiktet på Dubais kustlinje med sina lyxiga hem. Med utsikt över viken och ligger längs en av de sista naturliga strandområdena i Dubai, är fastigheterna rymliga, prestigefyllda och överseende. The Walk at Jumeirah Beach Residence är Dubais enda utomhusshoppingupplevelse vid stranden som erbjuder fantastisk utsikt över bukten och ståtar med butiker i världsklass.

Fullt möblerad lägenhet i Jumeirah Beach Residence:

1 sovrum: Cirka 18 000 AED per månad, 5 300 AED per vecka, 900 AED per dag

2 sovrum: Cirka 22 500 AED per månad, 6 500 AED per vecka, 1 140 AED dagligen

Discovery Gardens sätter invånarna i centrum av det nya Dubai. Från världens största temagalleria, The Gardens Shopping Mall, där en mängd olika matställen och fina återförsäljare kan hittas tillsammans med vardagliga förnödenheter.

Tvärs över gatan erbjuder Ibn Battuta Mall invånarna ett urval av 250 butiker, regionens största biografkomplex med 21 salar och en IMAX-biograf, en enorm Geant-supermarket, mer än 30 restauranger och matställen och de exceptionella faciliteterna på ett Fitness First Gym, den första i sitt slag i Dubai.

Fullt möblerad lägenhet i Jumeirah Lake Towers:

Studio: Cirka 5 000 AED per månad

1 sovrum: Cirka 12 000 AED per månad, 3 550 ED per vecka, 620 AED dagligen

Jag hoppas att jag kunde ge dig en tydlig bild av att hyra fastigheter i Dubai under en kortare period.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar