Saker att se på din semester i Trinidad och Tobago

Republiken Trinidad och Tobago ligger i södra Karibien. Det är en skärgårdsstat. Trinidad och Tobago är de två största öarna i landet och det finns tjugoen mindre öar. Trinidad är mycket större än Tobago både vad gäller storlek och befolkning. Nationen ligger utanför orkanbältet. Trinidad är en fortsättning på Anderna vilket skapar en underbar syn. Den andra delen av ön består av träsk som matas av floder.

Tobago ligger på den nordvästra delen av ön och turister är inte en vanlig del av denna ö. Den har sandstränder som är så vackra och en mycket attraktiv del av ön. Snorkling och dykning är också mycket populära här. Buccoo Bay är en viktig bukt i Tobago som är mycket känd för snorkling. Maracasbukten är den längsta viken i Trinidad och är mycket känd för simning. Mayaro beach är en strand vid Trinidad som är en väldigt lugn strand och turister kan lätt koppla av där. Marine bay är återigen en viktig vik vid Trinidad. Manzanilla-stranden i Trinidad är en brunaktig, grå och sandrandig strand med Atlanten på ena sidan och palm på den andra; det är återigen en attraktionsplats för turisterna. Det finns en annan vik i Tobago känd som Pirate’s bay.

Carib och Angostura bryggerier på Trinidad är de berömda bryggerierna.

Den kungliga botaniska trädgården på Trinidad är en trädgård där det finns olika buskar, träd och ett orkidéhus också. Devil’s wood yard är en berömd vulkan vid Trinidad som får ett utbrott, detta är en underbar syn att se. La Brea Pitch-sjön vid Trinidad släpper asfalt från djupet nedanför och är den största av de tre asfaltsjöarna. Piparo mud vulcano är en annan vulkan på Trinidad som får ett utbrott och släpper lera på långt avstånd i luften. Fort kungen George på Tobago är ett mycket fantastiskt utseende fort och består av fängelser, baracker och kontorsröra. Det finns några museer och konstgallerier som innehåller några bevaringar av kulturhistoria i Trinidad.

Det finns ett Asa Wright naturcenter som är ett av de största och äldsta naturreservaten i Trinidad. Tidigare fanns det en kakao- och kaffeplantage här men nu finns det olika fågelarter som turisterna kommer för att titta på från hela världen. Det finns ett fågelskyddsområde vid Trinidad där fåglarna ses flyga över och rasta över mangroveträden och turisterna observerar den med kikare från båtarna med hjälp av reseguiderna.

Pointe-a-Pierre vilda fåglar trust är i Trinidad som innehåller några tropiska fåglar. Det finns också några parker på Trinidad som drottningens park savann och Caroni lagunens nationalpark som har några vilda djurreservat. Om du älskar dansföreställningar finns det en dansteater i Trinidad. Det finns också några gudstjänstplatser som inkluderar en kyrka, en moské och till och med en mandir i Trinidad.

Turister på familjesemester till Trinidad och Tobago gillar att bo i semesterbostäder med självhushåll. Ön har några fantastiska lyxvillor med pooler som finns att hyra.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar