Sätt att tacka hänvisningskällor

Alla läkare bygger sin praxis på remisser, oavsett om det är mun till mun från patienter eller från det medicinska samfundet. Det är trevligt att överväga dessa källor att tacka under året för alla deras remisser och för att hjälpa till att hålla sin praktik flytande. Men den hänsyn du visar med en lämplig gåva kan skilja dig från alla andra läkare.

En eller två gånger under året skulle det vara trevligt att skicka en fin present till alla dina remissläkare eller källor för att visa hur mycket du värdesätter dem och deras hjälp. Vissa läkare kommer att skicka blommor, ett kort, vin eller mat. Några har skickat en fin presentkorg med vin och ost, några har skickat gourmetchoklad. Dessa är alla trevliga och personalen tycker verkligen om dem också. Men de har blivit så vanliga. Vad sägs om att skicka dem något som kan vara användbart på deras kontor. En läkare skickade ut böcker eller artiklar som kunde vara till hjälp. Vissa läkare svär vid vissa böcker som är relaterade till deras specialitet, eller en presentprenumeration på ett nyhetsbrev för praktikhantering, kanske skicka en till en kollega som en tackgåva.

Eventuellt en coffee table-bok som skulle kunna placeras i väntrummet. Ämnen som konst, arkitektur, resor, flyg eller natur. Du kan till och med få boken graverad med hans eller hennes namn på framsidan och signera insidan med en fin inskription som tackar dem för att de hjälper till att hålla patienterna friska.

Låt din kontorspersonal sammanställa en lista över remisskällor och skapa en databas så att du kan uppdatera och hålla kontakten under hela året. Glöm inte heller de patienter som har remitterat patienter. Vanligtvis anges detta på patientregistreringsformuläret som fylls i vid tidpunkten för patientbesöket. Ett enkelt kort skulle räcka eller till och med ett telefonsamtal. Detta kan vara en fördel i det faktum att de kanske bara har kommit in en eller två gånger och det hjälper till att påminna dem om din praktik och dina tjänster.

Att skicka ett brev eller kort till läkare av någon anledning som inte har hänvisat till dig på sistone är ett bra sätt att tacka dem och även eventuellt starta ett nytt förhållande för framtida remisser. Om en ny läkare har anslutit sig till en grupp eller har öppnat en ny praktik, skulle det vara bra att ringa och presentera dig själv eller skicka ett kort som välkomnar dem till det medicinska samhället tillsammans med dina visitkort och be om hans eller hennes kort i gengäld.

Ja, det här tar lite tid och en liten kostnad, men i slutändan är det värt att visa andra människor att du uppskattar allt de har gjort för att göra din träning framgångsrik.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar