Sea Pines Resort – Hilton Head Island, SC

1956, bara fem korta år efter införandet av elektricitet på Hilton Head Island, köpte Charles Fraser mark på öns sydvästra spets för att utveckla samhället som nu kallas Sea Pines Plantation. Sea Pines, den första av Hilton Heads plantagesamhällen, täcker över 5 000 hektar av blomstrande natur som påminner om Eden och erbjuder över fem miles av underbara stränder som är tillgängliga för allmänheten.

Fastighetsinformation – bostäder, lägenheter, tomter

1958 undertecknades det första avtalet på en Sea Pines Plantation-lott och inom fyra år växte priserna vid stranden med nära 50 %. När man undersöker den nuvarande fastighetsmarknaden för nya hemsidor, bostäder, villor och lägenheter, är det lätt att se varför priserna har fortsatt att växa så drastiskt. Från små, pittoreska stugor till vidsträckta herrgårdar, Sea Pines Plantation-gemenskapen innehåller allt du kan önska dig när du vill investera i ett hem. Många en- till femrumshus finns tillgängliga, allt från 450 000 $ till över 8 000 000 $.

Börjar på endast $300 000 – en liten avgift med tanke på platsen – att antingen hyra eller köpa är rimligt. Potentiella köpare kan välja mellan villor och lägenheter med ett till fyra sovrum till salu med lika många utsiktsalternativ som de fullstora bostäderna, och alternativen för potentiella hyresgäster inkluderar semesterbostäderna kring Harbour Town Village. Priserna stiger runt 2 miljoner dollar, vilket gör Sea Pines Plantation-villor och lägenheter till mycket prisvärda semester- eller året-runt-hem.

Tomter vid havet kan kosta över 6 miljoner dollar men en uteplats kan kosta så lite som 295 000 dollar. Hemsidor med utsikt över golfen eller lagunen säljs ofta för över 1 miljon dollar. För närvarande finns det fyra tomter vid stranden med olika prislappar, men antalet tomter till salu kan alltid ändras.

Sea Pines installerade Hilton Head Islands första säkerhetsgrindar 1967, och hittills är det säkert med två 24-timmars säkerhetsingångar på plats. Säkerhetspersonal patrullerar också plantagens gator, och de kan (och gör) utfärda biljetter som ger böter för brott mot plantagereglerna. Ytterligare skydd tillhandahålls av Beaufort County Sheriff’s Departments ställföreträdare.

Sea Pines Resort funktioner

 • Harbour Town Village och Marina

  Hamnstadens by och småbåtshamn skapades efter små franska och italienska hamnar och utvecklades för intimitet och atmosfär. Detta medelhavsinfluerade centrum erbjuder självständigt ägda och drivna kläd-/smyckenbutiker, hantverksbutiker, restauranger, underhållning med levande musik och alla tillgängliga vattensporter. Harbour Town har en park och en trädkoja för barn, samt ett naturcenter. Gregg Russell Playground, uppkallad efter underhållaren i Harbour Town i 25 år i rad, ligger precis intill Liberty Oak. Sea Pines pittoreska bycentrum erbjuder också en gratis vagn som går dagligen, med varierande öppettider under hela året mellan Harbour Town, South Beach Village och Turtle Lane Beach Club.

 • Harbour Town Yacht Basin

  Överväg att äga ett ”dockominium” på yachtklubben: det är som en lägenhet på vattnet, men din mark är din båtslip. De många bekvämligheterna som finns på Yacht Basin inkluderar de unika butikerna, restaurangerna och en livsmedelsbutik i samma komplex. Konserter och andra former av underhållning hålls ofta på den närliggande golfbanan där Harbour Town Golf Links sponsrar turneringar inklusive Verizon Heritage varje år.

 • South Beach Village

  Den andra marinan i Sea Pines Resort är designad efter New Englands fiskebyar och ligger på den sydligaste spetsen av Hilton Head Island. Naturturer, delfinturer, kajakpaddling och parasailing är bara en handfull av aktiviteterna som finns i närheten av The Salty Dog Cafés hem. För boende ligger det färgstarka South Beach Inn i närheten på öns södra spets och ordnar både vecko- och nattpriser.

  Sea Pines Aktiviteter

 • 54 hål golf

  Sea Pines innehåller öns första golfbana, Ocean Course designad av George Cobb, byggdes 1959. Omstrukturerad av Mike McCumber i september 1995, höjdpunkten på Ocean Course är dess 15:e hål med en vidsträckt utsikt över havet.

  George Cobb designade också 1967 års Sea Marsh Course. Ombyggd av Clyde Johnson 1990, är ​​Sea Marsh-banan – som Ocean Course – känd inte bara för sin ålder och elegans utan för att bli en certifierad Audubon Cooperative Sanctuary. Se upp för det 13:e hålet; den sträcker sig 163 yards.

  Harbour Town Golf Links, utvecklat 1970 av Pete Dye och Jack Nicklaus, är och har varit hem för PGA:s Verizon Heritage Classic sedan 1969, då den första gången vanns av Arnold Palmer. Bland de många funktionerna i denna berömda bana är dess fotogeniska 18:e hål, med Harbour Towns fyr i bakgrunden. Par-71 Harbour Town Golf Links är känt för sin utmärkta design och spelpotential och har rankats högt bland landets finaste golfbanor av flera tidningar sedan 1971.

 • Mästerskap i tennis

  Sea Pines Racquet Club, regisserad av den världsberömde tränaren och US Open och Wimbledon-mästaren Stan Smith, var värd för Family Circle Cup från 1973 till 2000, och ofta andra turneringar, såsom Corel Champions Tour, Dupont All-American, World Invitational, och Stan Smith Invitational, bland andra. Klubben har 23 grusbanor och erbjuder privata och halvprivata lektioner.

 • Skogsreservat

  När Charles Fraser började utveckla Sea Pines i början av 50-talet, koncentrerade han sig på att hålla öns överflöd av naturlig skönhet så orörd som möjligt. Än i dag täcker Sea Pines’ Forest Preserve cirka 605 hektar, hem till olika flora och fauna inklusive över 200 arter av djur samt laguner och salta kärr. Här hittar du en Wildflower Meadow, en tusen fot lång strandpromenad, Low Ropes Team Building Course och milsvida cykelleder och vandringsleder. Även fiske är tillåtet, om än med rätt tillstånd.

  Är du en historiefanatiker? Sea Pines Plantation Forest Preserve har sin del av historiska landmärken. Den 4 000 år gamla indiska skalringen, till exempel, tros ha konstruerats omkring 1450 f.Kr. En cirkel av snäckor och ben staplade flera fot högt, det är en av endast tjugo skalringar som fortfarande existerar. De som är ansvariga för monteringen tros också ha uppfunnit keramik här, i Nordamerika.

  Stoney-Baynard-ruinerna, en gång ett plantagehus från 1700-talet, är nu öppna för rundturer. Fastigheten är täckt med ostronskal och dess arkitektur inkluderar hyttventilformade fönster.

 • Ridning

  Lawton Stables är hem för 50+ amerikanska Saddlebred-hästar, en ras som skapats genom att korsa Narragansett Pacer-, Fullblods- och Morgan-blodslinjer för att utveckla underbara, vältemperade djur som nu ofta används för utställning. Lawton Stables erbjuder – till överkomliga priser – inte bara engelska ridlektioner för invånare och besökare, utan också ponnyridning för barn och guidade turer genom Sea Pines fantastiska naturliga Forest Preserve.

  Detta pittoreska, vidsträckta samhälle, som gränsar till Atlanten i öster och Calibogue Sound i väster, är perfekt för både semesterfirare och boende. Villor, lägenheter, hem och tillgängliga tomter i Sea Pines för att bygga det där drömhuset finns i överflöd i detta enorma komplex som bara väntar på att den perfekta familjen ska njuta av de många bekvämligheterna som erbjuds.

 • About Author

  client-photo-1
  superadmin

  Comments

  Lämna ett svar