Semester till Mauritius

Med sitt fantastiska landskap, vackra grunda korallbäddar, solkyssta stränder och ett klimat som säkerligen kommer att stärka ens sinnen, är Mauritius en fascinerande upplevelse för alla besökare. Inte konstigt att resorter på Mauritius är bokade året runt av semesterfirare som kommer för att uppleva sol, sand och stillhet i naturens knä.

Mauritius ligger på den sydvästra sidan av Indiska oceanen och är en vacker skärgård som inkluderar öar som Agalega, Rodrigues och St. Brandon. När man landar i detta paradisö inser man att Mauritius ståtar med några exotiska stränder, rikliga turistattraktioner och en högt utvecklad urban infrastruktur som har gjort det till en hit bland turister. Att köra genom Mauritius vägar är en njutbar upplevelse när man möter ett fantastiskt landskap med imponerande berg täckta av frodig grönska å ena sidan och det turkosblå vattnet som smeker havsstranden å andra sidan.

Börja din rundtur i Mauritius genom att ta en rundtur i dess huvudstad, Port Louis som erbjuder en blandning av både kolonial och modern arkitektur. Denna hamnstad, som byggdes 1735 av den kända franske guvernören Mahe de Labourdonnais, är omgiven av berg och är prickad med gamla byggnader i kolonialstil som har sin egen charm.

Pamplemonsses Garden är en plats du bör besöka eftersom den hyser ett stort antal inhemska arter av växter och örter som går tillbaka till flera decennier. Black River Gorge National Park bör vara nästa stopp på din resplan. Denna vackra naturpark är spridd över mer än 6000 hektar och är känd för sina vattenfall och den panoramautsikt den erbjuder besökarna. Perfekt för vandring, denna ravin som ligger i det centrala höglandet är mycket svalare än resten av ön och erbjuder en trevlig tillflyktsort för besökare.

Innan du avslutar din rundtur i Mauritius, gör en resa till Ile Anx Cerfs, en av de mest populära turistattraktionerna på östkusten. Ile Anx Cerfs är idealiskt för dem som vill ägna sig åt spännande vattensporter, och erbjuder massor av spännande alternativ som vattenskidor, segelbrädor, laserjollar, kanoter och surfkatter för dem som planerar att ägna sig åt något spännande undervattensäventyr.

De flesta flygbolag erbjuder dagliga och veckovisa flyg till Mauritius från alla större internationella destinationer som landar i dess huvudstad, Port Louis. Om du vill boka riktigt billiga biljetter till Mauritius, prova säsongen december till april då tillströmningen av turister i denna ö-skärgård är mindre. Men om du vill utforska Mauritius, i all sin glans, är maj till november säsongen den bästa. För att få de bästa priserna under högsäsong, försök boka dina biljetter några månader i förväg när chanserna att få billiga biljetter är ganska stora. Vi föreslår att du bokar ditt semesterpaket till Mauritius från vilken onlineportal som helst som låter dig boka inte bara flygbiljetter utan även hotell och hyrbilar. Du kan till och med betala för ditt semesterpaket genom att använda den säkra betalningsportalen som finns i portalen.

Vänta inte längre, boka dina flygbiljetter idag och ge dig ut på den mest minnesvärda semestern i ditt liv.

About Author

client-photo-1
superadmin

Comments

Lämna ett svar